Nazaj na seznam zadetkov

TESNILA TKT d.o.o., proizvodnja tesnil, trgovina in druge storitve

logo
tesnila
Mislinjska Dobrava 131, 2383 Šmartno pri Slovenj Gradcu
Prikaži številko
Ponedeljek: 6.00-16.00 Torek: 6.00-16.00 Sreda: 6.00-16.00 Četrtek: 6.00-16.00 Petek: 6.00-16.00

Ugodno izdelovanje tesnil na Koroškem zagotavljamo v TESNILA TKT

Družba TESNILA TKT je top izbira, ko potrebujete tesnila. V sodobno opremljeni proizvodnji na Koroškem nastaja bogat asortiman. Kupci oziroma uporabnike izdelke pohvalijo kot izjemno kakovostne.

V dejavnosti tesnilstva smo na Koroškem prisotni že več kot 20 let. Izdelava poteka v lastnem proizvodnem obratu v Šmartnem pri Slovenj Gradcu, natančneje v Mislinjski Dobravi. Z najsodobnejšo tehnologijo, hkrati pa podkovani z znanji in izkušnjami, zmoremo kupcem v najkrajših možnih rokih in po dostopnih cenah zagotavljati:

  • tesnila za gospodinjstvo

  • komplete O tesnil

  • tesnila za pocinkano privijalo

  • manšete

  • PVC objemke

  • PVC sete tesnil

  • tesnila za priklučne cevi, sifone, splakovalnike WC kotličkov

  • in ostala tesnila

Zagotavljamo celovito ponudbo, ki poleg proizvodnje obsega veleprodajo kot maloprodajo, uredimo pa tudi dostavo blaga na lokacijo kupca.

Kvalitetna tesnila naročite pri nas, saj ponujamo vse od izdelave do dostave

Zavedamo se, da naši kupci na prvo mesto postavljajo kvaliteto za zmerno ceno. In ker so naša prioriteta zadovoljni kupci, vseskozi delovanja podjetja ohranjamo najboljše razmerje med kakovostjo in ceno. To pa je le eden od razlogov, da prav mi s tesnili oskrbujemo celo Koroško pa tudi številne kupce od drugje.

Poleg tega nas bodo partnerji, stranke pohvalili tudi zato, ker se na povpraševanja odzovemo s top ponudbo v najkrajšem možnem času in smo pri izbiri tesnil na voljo tudi za strokovno svetovanje. Povejte nam, kaj potrebujete in našli bomo pravo tesnilno rešitev za vas.

Vedno prisluhnemo potrebam trga oziroma kupcev in se trudimo biti v koraku z njimi. Zato smo izdelavo ter prodajo tesnil dopolnili še z eno storitvijo, to je PAKIRANJE IZDELKOV v predfabricirane plastične vrečke iz koluta.

Za vse dodatne informacije o naši ponudbi, nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali.

Izdelovanje tesnil Slovenija Koroška - TESNILA TKT d.o.o., proizvodnja tesnil, trgovina in druge storitve.