Nazaj na seznam zadetkov

Tiskanje etiket Osrednja Slovenija, Tiskarna Ozimek d.o.o.

Nalepke lahko uporabljate za označbo marsikaterega objekta. Uporabne so v skladiščih, za steklenice, tekstil in ostale materiale.

Če potrebujete tisk etiket se obrnite na Tiskarna Ozimek d.o.o. iz Osrednje Slovenije

Na področju tiskanja etiket in deklaracij imamo na slovenskem trgu dolgoletne izkušnje. Znanje in izkušnje, ki smo jih pridobili, vlagamo v naše izdelke. Sedež našega podjetja se nahaja v Trzinu. Naše izdelke tiskamo za naše kupce iz celotne Slovenije, vi nam samo oddajte naročilo.

Vi nam sporočite vaše želje o izgledu etiket in deklaracij in mi vam bomo ustregli. Prilagajamo se željam naših naročnikov in vam poskušamo v čim krajšem času pripraviti vaše naročilo.

O naši dodatni ponudbi tiskanja nas kontaktirajte in povprašajte.

Nekateri izdelki morajo imeti deklaracijo

Z deklaracijo morajo biti označeni izdelki kot so živila, čistila, kozmetika, električne naprave ...

Deklaracijo vam uredimo, da ima potrebne informacije:

  • osnovni podatki o izdelki,

  • naziv prodajalca in dobavitelja ter

  • CE oznake.

Za deklaracije obstaja več vrst etiket. Nudimo vam jih v obliki kolutov, kar omogoča lažje shranjevanje in trganje posameznih deklaracij.

Pri izdelavi naših produktov uporabljamo najsodobnejšo tehnologijo in najkakovostnejši material, s katerimi želimo ustvariti najboljše izdelke za vas.

Naše stranke so za nas na prvem mestu, zato je naš cilj ustreči vašim željam. Za vprašanja o naši ponudbi smo vam na voljo na navedenih kontaktih.

Oddajte nam povpraševanje in si zagotovite najboljši tisk etiket iz Osrednje Slovenije.