Nazaj na seznam zadetkov

Kvaliteten tisk na majice

Za podjetja in fizične osebe v tiskarni Linear v Ribnici hitro, ugodno in kvalitetno poskrbimo za tisk na majice in druge tekstilne izdelke.

Najbolj ugodno ponudbo pri nas dobite predvsem zato, ker poskrbimo za vse na enem mestu.

Ne le, da pri nas naročite tisk na majice, pri nas dobite tudi izjemno široko ponudbo tekstila oziroma oblačil, ki so narejena iz kvalitetnih materialov in imajo površine primerne za tisk pa tudi vezenje. Pred naročilom tiska preverite katalog Promocijskega tekstila Linear ali nas kontaktirajte, da vam pripravimo ponudbo po meri.

  • Potiskane majice so lepo, pozorno in unikatno darilo oziroma sporočilo ob različnih priložnostih (rojstni dan, rojstvo otroka, dekliščina ...).

  • Kvaliteten tisk na majice uredimo za različne športne ekipe, pri tem smo pozorni, da izberemo športne majice oziroma materiale, primerne za športne aktivnosti.

  • Tiska na majice se največkrat oziroma v največjem obsegu poslužujejo podjetja. Majice so reklamni material, poslovna darila ali del uniforme. Vsekakor gre za učinkovit način, kako nevsiljivo med ljudi ponesti prepoznavnost logotipa ali slogana.

Načini tiska na majice

V Tiskarni Linear delamo s sodobno opremo, orodji in materiali, ki nam omogočajo kvalitetno pripravo tiskovin, tudi tekstila oziroma majic.

Način tiska izberemo glede na vrsto materiala, količino in specifične želje in potrebe glede motiva. Preden se lotimo izdelave potiska na majice, vam vsekakor predstavimo vse možne načine tiskanja in skupaj izberemo pravega.

Tisk na majice s preslikači

Gre za tehniko sitotiska, kjer s pomočjo toplotnih stiskalnic motive prenašamo na podlago. Tisk je izjemno pokriven, omogoča tisk preciznih linij in visoko kontrastne barve. Potiski so pralni in UV obstojni.

Tehnika direktnega tiska

Uporabljamo ga na bombažnih materialih in tekstilnih izdelkih, ki imajo mešanico elastana, lycre in viskoze. Motive, ki jih natisnemo, lahko perete, sušite v sušilnem stroju in tudi likate, saj so izredno obstojni. Večinoma se za izdelavo uporabljajo vodne in koži prijazne barve.

Potiskanje majic s folijami

Flex folijo za tisk na majice izberemo pri izdelavi manjših serij ali enostavnejših motivov. Gre za enostavno in ugodno rešitev, kjer se v izbrani barvi izreže motiv (grafika ali napis) in se toplotno odtisne na tekstil.

Delamo tudi s flock folijo, ki grafiki doda 3D učinek. Je bolj opazna kot tisk s flex folijo, saj je debelejša.

Tisk na majice cena

Končno ponudbo tiska na majice vam pripravimo individualno, ko nam pošljete povpraševanje oziroma nas pokličete. Cena je namreč odvisna od grafike, vrste tiska in tudi količine. Vsekakor pa poskrbimo, da smo za vas kar najbolj ugodni oziroma, da dobite najboljšo ponudbo za kvaliteten tisk na majice, ki obsega:

  • Hitro izdelavo

  • Dostavo po dogovoru

  • Svetovanje pri pripravi, oblikovanju motiva

  • Možnost nakupa majic in drugega tekstila kvalitetnih proizvajalcev pri nas

Vezenje na majice

V nekaterih primerih je bolj kot tisk na tekstil primerna rešitev vezenje. Predvsem gre za perosonaliziranje izdelkov, ki se veliko uporabljajo, so izpostavljeni, se perejo, recimo hotelske brisače. Izvezeni motivi so izjemno kakovosti oziroma praktično neuničljivi.

Ko nam boste poslali svoj motiv in nam zaupali svoje želje ter potrebe, vam bomo z veseljem svetovali, če bi bilo vezenje tudi v vašem primeru bolj primerno kot tisk na majice.

Ostala tiskarska ponudba

Vsekakor vas pri nas čaka top ponudba, ko potrebujete kvaliteten tisk na majice, v naši tiskarni pa izdelamo tudi vse druge tiskovine, promocijski in reklamni material. Preverite jo na naši spletni strani ali ob kontaktu.