Nazaj na seznam zadetkov

Tlačno in gravitacijsko litje, orodjarstvo, Livarna Donaj d.o.o.

Livarna Donaj d.o.o. iz Dornave je na trgu prisotna že štiri desetletja. Danes sodelujemo z domačimi in številnimi tujimi kupci.

Usmerjeni smo v ustvarjanje uspešnih in dolgoročnih sodelovanj z naročniki, ki iščejo vrhunsko kakovost storitev in izdelkov.

Vztrajno širimo krog zadovoljnih kupcev, z mnogimi naročniki pa sodelujemo vse od naših začetkov. Tlačno litje zlitin po specifikacijah nam že 40 let zaupajo, ker:

  1. Razumemo, kako pomembno je, da sledimo in se prilagajamo razvoju v naši panogi.

  2. Nadgrajujemo strojni park in vlagamo v izobraževanje ter strokovno usposabljanje zaposlenih.

  3. Ponujamo celovite rešitve in smo strankam na voljo od razvoja do izdelave orodja za tlačno litje aluminija, obdelave ulitkov in do končnega izdelka.

  4. Zagotavljamo optimalno razmerje med kakovostjo in ceno.

  5. Spoštujemo dogovorjene roke za obdelavo naročil.

Naši izdelki so prisotni predvsem v avtomobilski, elektro in kmetijski industriji, seveda pa z veseljem sodelujemo tudi z naročniki iz drugih dejavnosti, ki si želijo zagotoviti top ponudbo za tlačno litje aluminija, izdelavo tlačnih orodij in livarskih orodij.

Zagotavljamo hitrost pri izvedbi naročil in visoko kakovost tlačnega in gravitacijskega litja ter orodjarskih storitev

Kompromisov pri kvaliteti ne delamo. Pri delu sprejemamo vse potrebne korake, da izpolnimo standarde kakovosti in strankam na področju tlačnega litja aluminija ponudimo najboljše. Izvajamo:

  • 3D meritve

  • statistične procesne kontrole SPC

  • spektralne analize materiala

Lastna orodjarna nam poleg kvalitete omogoča, da smo za naročnike storitev maksimalno prilagodljivi in odzivni. V orodjarni, kjer izdelujemo livarska orodja oziroma orodja za tlačno litje aluminija imamo na razpolago sodoben in obsežen strojni park, med drugim opremljen s CNC stroji. Z njim upravlja kader, strokovno usposobljen za dela in z odličnimi referencami.

Nekaj naših izdelkov si oglejte na spletni strani, z veseljem pa vam jih predstavimo tudi ob prejemu vašega povpraševanja.

Pokličite ali nam pišite, da vam pripravimo ponudbo za sodelovanje, ki vas bo prepričala, da je družinsko podjetje Livarna Donaj pravi partner, da mu zaupate tlačno litje ter izdelavo tlačnega oziroma livarskega orodja.