Nazaj na seznam zadetkov

Med obiski slovenskih hribov ne zamudite obiska v Tončkovem domu na Lisci

Ste radi aktivni z družino ali prijatelji? Uživate v aktivnostih na prostem, obisku slovenskih hribov, na koncu pa najbolj cenite dober počitek in slastno okrepčilo? Potem bo Tončkov dom na Lisci prava izbira za vas.

V Tončkovem domu na Lisci so vam vrata vedno odprta . Če iščete izhodišče za različne aktivnosti in nekajdnevni oddih, smo prijetno uredili prenočišča. Pri nas lahko naenkrat prenoči 48 gostov. Kakšne sobe imamo na voljo in po kakšnem ceniku, si oglejte v zavihku prenočišča.

Seveda ste pri nas vsak dan dobrodošli tudi dnevni gostje, ki si želite le nekaj dobrega pojesti, potešiti žejo nato pa nadaljevati svojo pot. Za vas v Tončkovem domu na Lisci obratuje restavracija, ki je znana predvsem po domačih slovenskih jedeh na žlico. Komu se po pohodu ne prileže

  • Gobova juha

  • Ajdovi žganci z ocvirki

  • Golaž

  • Ješprenj brez mesa ali s klobaso

  • Kranjska klobasa ...

Tončkov dom na Lisci ponuja priložnost za številne aktivnosti na prostem

Ne le, da je Tončkov dom na Lisci priljubljen cilj pohodnikov, na Lisco vodi tudi zelo zahtevna plezalna pot oziroma planinska ferata.

Prav tako boste obiskovalci velikokrat srečali jadralne padalce. Izhodišče za polete je tik ob Tončkovem domu.

Imate raje kot hojo kolo? Tako na kot iz Lisce vodijo top kolesarske poti, na katerih boste zelo uživali.

In če en dan ni dovolj za vsa ta doživetja, preprosto rezervirajte prenočišče. Za spanje in hrano je pri nas vedno dobro poskrbljeno.

Ker razumemo, da imajo naši gostje različne okuse, pa vpeljujemo v ponudbo tudi druge jedi. Med drugim zelo pohvalijo naše burgerje, ki so zagotovo dobra nagrada ob osvojenem vrhu ter nova energije, za nadaljevanje pohoda, kolesarskega izleta ...

Vsako nedeljo pripravljamo nedeljska kosila.

Če pridete z zaključeno družbo, je potrebna predhodna rezervacija.

DOBRODOŠLI!

Tonckov dom na Lisci - prenocisca, sobe