Nazaj na seznam zadetkov

Na računovodski in knjigovodski servis Transplast v Slovenj Gradcu se obrnite za ugodno ponudbo storitev 

Kar najuspešneje začnite svoj posel in prvi mesec prihranite pri stroških računovodstva. Računovodske storitve vam bomo za prvi mesec zagotovili BREZPLAČNO

Novoustanovljenim podjetjem nudimo brezplačne računovodske storitve za prvi mesec sodelovanja. 

  • Strokovno

  • Natančno

  • Prilagojeno vašemu načinu poslovanja

  • Upoštevajoč standarde in zakone

  • Korektno

Tudi v kasnejšem sodelovanju boste dobili konkurenčno ceno oz. optimalno razmerje med kakovostjo in ceno. 

Dobro vemo, da ustanovitev podjetja zahteva stroške in z veseljem vam pomagamo, da jih na začetku optimizirate, hkrati pa vseeno dobite kakovostne računovodske storitve. 

Smo izkušen računovodski in knjigovodski servis na iz Slovenj Gradca za novoustanovljena podjetja in poslovne subjekte s tradicijo

Pri nas dobite računovodski in knjigovodski servis po meri.

Storitve prilagodimo vaši dejavnosti, velikosti podjetja in načinu poslovanja. Tako poskrbimo, da nimate računovodskih stroškov za storitve, ki jih ne potrebujete. 

Na voljo smo vam za vsakršna vprašanja in svetovanje glede optimizacije računovodstva oz. poslovanja. Naši stalni odjemalci storitev potrjujejo, da smo ugodni, strokovni, ažurni in korektni. 

Stalno vlagamo v dodatna usposabljanja in izobraževanje. Naš namen je, da (p)ostanemo najboljši računovodski servis na območju mesta Slovenj Gradec in v okolici. Da bi se o tem prepričali sami, imate novoustanovljena podjetja zdaj priložnost izkoristiti en mesec brezplačnega računovodenja. 

Hitro oddajte povpraševanje in si zagotovite sodelovanje z računovodskim servisom TRANSPLAST. Smo zanesljiv, izkušen poslovni partner. 

Ob nas se ne boste počutili kot številka!