Nazaj na seznam zadetkov

Transport in prodaja hlodovine in lesne biomase, TESAR LES d.o.o.

Potrebujete storitve transporta in prodaje hlodovine ali lesne biomase? TESAR LES proizvodnja, trgovina, storitve d.o.o., je podjetje, ki je kot top ponudnik uveljavljen na področju prevoza lesa ter prodaje lesnih sekancev in lesne biomase. Zahvaljujoč dolgoletnim izkušnjam vam nudi rešitve s top pogoji sodelovanja.

Neprestano vlagamo v svoj kader in opremo. Razpolagamo z lastnimi sekalniki lesnih sekancev in z lastnim sodobnim voznim parkom, zato smo vam na voljo kadarkoli, saj nismo odvisni od nikogar. Pri opravljanju dela vedno pazimo na varnost in smo natančni, učinkoviti in kar se da hitri.

Pri transportu in prodaji hlodovine in lesne biomase smo prilagodljivi, prevoze opravimo odgovorno, varno in pravočasno. Hlodovino in lesno biomaso vedno zaščitimo med samim prevozom. Smo konkurenčen ponudnik, saj se naše podjetje ponaša s strokovno usposobljenim kadrom in moderno mehanizacijo, ki nam pomaga optimizirati delo.

Odločite se za transport in prodajo hlodovine in lesne biomase pri top ponudniku - pri nas

TESAR LES d.o.o. svoje delo jemlje resno in zavzeto in ga opravlja predano. Odločite se za nas, če:

  • ste naročnik, ki ceni učinkovitost pri delu,

  • iščete strokovnjaka s področja gozdarstva, ki se svojim strankam posveti individualno in si zanje vzame čas,

  • iščete profesionalnega specialista, ki vam je pripravljen pomagati s svetovanjem o transportu in prodaji hlodovine ali lesne biomase,

  • potrebujete gozdarskega mojstra, ki cene ne pogojuje s kvaliteto in storilnostjo.

Upoštevamo dogovore z naročniki, med transportom smo vam vedno na voljo za informacije o stanju ali lokaciji hlodovine ali lesne biomase. Prevoze opravljamo po najbolj optimalnih poteh za najboljšo efektivnost.

Kontaktirajte nas, da se dogovorimo o top ponudbi za transport in prodajo hlodovine, lesne biomase in lesnih sekancev.