Nazaj na seznam zadetkov

Ugodni mednarodni frigo, kiper in klasični prevozi

Morate prepeljati blago v tujino ali iz nje? Želite avtoprevoznika, ki optimizira pot in poskrbi, da tovor na cilj prispe varno, zanesljivo, točno? Za različne vrste blaga pri TRANSPORTI JEVŠČEK d.o.o. poskrbimo z izkušnjami in odličnim voznim parkom.

Na voljo so ugodni:

Frigo prevozi oziroma hladilniški prevozi
Hitro pokvarljivo ali zamrznjeno blago mora potovati pod posebnim temperaturnim režimom. Za takšne pošiljke se organizirajo frigo ali hladilniški prevozi.

Kiper prevozi
Kiper prevozi so namenjeni transportu razsutega tovora oziroma sipkih materialov. V voznem parku imamo za to ustrezno prilagojena vozila in usposobljene voznike, ki upravljajo z njimi, da vse poteka nemoteno.

Klasični prevozi z odprto prikolico

Kam ugodno odpeljemo vaše blago s frigo, kiper in drugimi prevozi

Vozimo v domačem prometu, torej po Sloveniji in seveda tudi mednarodno, največkrat v Avstrijo, Nemčijo in Italijo.

Pri izvedbi katerekoli oblike prevoza (frigo, hladilniški, kiper prevoz) smo prilagodljivi vašim potrebam, zato povprašajte tudi po ponudbi za druge relacije.

Fleksibilni smo za svoje naročnike, predvsem pa usposobljeni, da ažurno reagiramo na prometne razmere da je blago dostavljeno nepoškodovano, hitro, ugodno.

Pošljite nam povpraševanje, če ugodno iščete mednarodni frigo prevoz, kiper prevoz ali drug transport. Z vami sodelujemo občasno ali redno, odvisno od potreb in želja. Za vsakega naročnika svojih storitev se potrudimo, da dobi top ponudbo oziroma top pogoje sodelovanja.