Nazaj na seznam zadetkov

Transporti Jevšček d.o.o., ugodni frigo, kiper, klasični prevozi

Morate prepeljati blago v tujino ali iz nje? Želite avtoprevoznika, ki optimizira pot in poskrbi, da tovor na cilj prispe varno, zanesljivo, točno? Za različne vrste blaga pri TRANSPORTI JEVŠČEK d.o.o. poskrbimo z izkušnjami in odličnim voznim parkom.

Na voljo so ugodni:

Frigo prevozi oziroma hladilniški prevozi
Hitro pokvarljivo ali zamrznjeno blago mora potovati pod posebnim temperaturnim režimom. Za takšne pošiljke se organizirajo frigo ali hladilniški prevozi. Opravljajo se s prilagojenimi vozili, ki imajo hladilno napravo, da tovor resnično na cilj prispe primerno ohlajen. Seveda so naša vozila opremljena tudi s sledilniki, tako da vedno vemo, kje se vaše blago nahaja in zagotavljamo optimalno pot, ki je pri frigo prevozih še toliko bolj pomembna, saj je hitrost ključnega pomena, da ohranjamo svežino oziroma temperaturo.

Katere vrste blaga lahko odpeljemo, kakšen volumen in nosilnost ter temperaturni režim imajo naša vozila, nas povprašajte ob kontaktu ter zanesljivo pričakujete najbolj ugodno ponudbo frigo prevozov.

Kiper prevozi
Kiper prevozi so namenjeni transportu razsutega tovora oziroma sipkih materialov. V voznem parku imamo za to ustrezno prilagojena vozila in usposobljene voznike, ki upravljajo z njimi, da vse poteka nemoteno.

Klasični prevozi z odprto prikolico

Ugodni domači in mednarodni hladilniški in kiper prevozi

Vozimo v domačem prometu, torej po Sloveniji in seveda tudi mednarodno, največkrat v Avstrijo, Nemčijo in Italijo.

Pri izvedbi katerekoli oblike prevoza (frigo, kiper prevoz) smo prilagodljivi vašim potrebam, zato povprašajte tudi po ponudbi za druge relacije.

Fleksibilni smo za svoje naročnike, predvsem pa usposobljeni, da ažurno reagiramo na prometne razmere, da je blago dostavljeno:

  • nepoškodovano,

  • hitro,

  • ugodno.

Pošljite nam povpraševanje, če ugodno iščete mednarodni frigo prevoz, kiper prevoz ali drug transport. Z vami sodelujemo občasno ali redno, odvisno od potreb in želja. Za vsakega naročnika svojih storitev se potrudimo, da dobi top ponudbo oziroma top pogoje sodelovanja.

Veselimo se vašega naročila!