Nazaj na seznam zadetkov

Treningi za razvoj kadra v podjetju

GROW ADRIATIK d.o.o. se ukvarja z razvojem podjetij in ljudi. Podjetjem pomagamo do boljšega poslovanja preko reševanja organizacijskih izzivov. Programe oblikujemo skladno z vašimi željami in potrebami. Nudimo treninge za razvoj kadra v podjetju v slovenščini, srbo-hrvaščini in angleščini.

Nudimo vam coaching in treninge za zaposlene na sledečih področjih:

  • prodaje

  • vodenja

  • komunikacije

  • osebne učinkovitosti

Naše podjetje se nahaja v središču Ljubljane, a se popolnoma posveča tudi strankam iz ostalih območij.

Zakaj je pametno izvajati treninge za razvoj kadra v podjetju? Ker je pozitivna naložba vlagati v posameznike, ki imajo potencial, da se razvijejo v odlične sodelavce. Na nas se tako lahko zanesete tudi za iskanje in selekcijo kadrov.

Svojim strankam nudimo treninge za razvoj kadra v podjetju

Ekipa, ki je zaposlena v podjetju GROW ADRIATIK d.o.o. je polna pozitivne energije, elana in pripravljena na akcijo. Ves čas nadgrajujemo naše programe in sledimo trendom, da vam lahko omogočimo najbolj konkurenčne treninge za razvoj kadra v podjetju.

Popolnoma se poglobimo v vaše delovanje že pred začetkom treningov, saj želimo pripraviti optimalne rešitve, ki bodo individualno prilagojene vam. Zato preživimo dan z vašimi sodelavci, da vidimo, kako delujejo in nato pripravimo program treninga za vaše zaposlene, ki ga nato izvedemo.

Naši treningi so interaktivni, poudarek dajemo na sodelovanje. Metodologijo izvajamo z vajami v paru, preko iger vlog, video vsebine, s slikovnim materialom, z akcijskimi plani...

Ne odlašajte in nas kontaktirajte za treninge za razvoj kadra v podjetju. Z veseljem vam bomo pripravili ponudbo. Postanite del naših zadovoljnih strank in nas kontaktirajte za sodelovanje.