Nazaj na seznam zadetkov

P IN T PLUS trgovina in storitve d.o.o.

Ljubljanska cesta 27, 8000 Novo mesto
Prikaži številko
Ponedeljek: 8.00-20.00 Torek: 8.00-20.00 Sreda: 8.00-20.00 Četrtek: 8.00-20.00 Petek: v Sobota: 8.00-13.00 Nedelja: Zaprto

Po kvalitetno obutev pridite v Novo mesto - obiščite trgovino Petka

V Novem mestu že vrsto let skrbimo, da obuvamo moške, ženske in otroke. Na naših policah v Novem mestu (najdete nas v BTC City) ali v spletni trgovini, prodajamo čevlje za vso družino, ki omogoča kvaliteten korak.

Poleg čevljev za vsak dan, pri nas najdete tudi delovno obutev, športno obutev in raznovrstne dodatke za čevlje oziroma vzdrževanje obutve, da bo dolgo kot nova.

Pri nas se lahko obuje vsak, ki prisega na kvaliteto, za obutev ne želi odšteti celega premoženja, od trgovine s čevlji pa pričakuje tudi pestro izbiro (obutev za vsak stil) in pomoč pri izbiri.

V trgovini Petka se potrudimo za prijetno nakupovalno izkušnjo. Tako z veliko izbiro, prijaznimi cenami, kvaliteto, udobjem obutve, ki je na voljo in konec koncev s posluhom za vaše individualne želje ter potrebe. Če nas ne morete obiskati v Novem mestu, smo obutev preselili tudi v spletno trgovino, tako lahko čevlje naročite kar iz domačega naslanjača in dostavimo vam jih na vašo lokacijo.

Zakaj je pomembno izbrati kvalitetno obutev

Seveda je pomembno, da nam je obutev všeč, da se lepo poda k našim oblačilom, a pri izbiri čevljev je pomembno še kaj drugega. Recimo kvaliteta in udobje, ki ga kvalitetne materiali ter premišljeno oblikovani in izdelani čevlji prinesejo.

Na nogah preživimo veliko časa. Naša stopala so zelo obremenjena, zato je kvalitetna obutev vsekakor ena najboljših rešitev, da nas ne bolijo noge. Na to smo še posebej pozorni pri izbiri ponudbe delovne obutve, otroške obutve, seveda pa se za to potrudimo tudi pri ženskih in moških čevljih iz naših polic.

Zato v trgovini z obutvijo Petka prodajamo priznane znamke z veliko zadovoljnimi uporabniki, ki so se s svojo kvaliteto obutve že večkrat izkazale. Med drugim so to: Bosa Noga, Crocs, Ara, Tamaris, S. Oliver, Runners, Caprice ...

Če ste iz Novega mesta in morate obuti vso družino, nikar ne zamudite priložnosti, da najbolj kvalitetne čevlje poiščite pri nas. Veselimo se vas!