Nazaj na seznam zadetkov

Trgovina za male živali Tržič, Gorenjska

Iščete prikupno trgovino za male živali v Tržiču, oziroma na Gorenjskem? Potem se obrnite na trgovino ALENKA PIRC S.P., ki vam nudi najboljše rešitve daleč naokoli.

Željam, potrebam in zahtevam naših strank se individualno posvetimo, saj si želimo, da so z našimi storitvami in izdelki zadovoljne, ker vemo, da so bodo tako vedno rade vračale k nam. Poznani smo kot resen in zaupanja vreden partner.

V naši trgovini za male živali v Tržiču na Gorenjskem boste našli vse potrebno za vaše kosmatince, saj boste lahko izbirali med hrano, pripomočki, igračami...

Naša trgovina za male živali v Tržiču na Gorenjskem vas z veseljem pričakuje

v naši trgovini za male živali, ki se nahaja v Tržiču, in vanjo zahajajo stranke iz vse Gorenjske, vam bomo znali tudi odlično svetovati, saj vas pričakuje natančna, zanesljiva, odgovorna, fleksibilna in strokovno usposobljena ekipa, ki svoje delo jemlje resno in zavzeto. Zagotavljamo vam visok nivo kakovosti hrane in izdelkov ter žepu prijazne cene.

Postanite del naših zadovoljnih strank in obiščite našo trgovino za male živali, ali pa nas kontaktirajte in ne bo vam žal. Veselimo se sodelovanja z vami!