Nazaj na seznam zadetkov

ANDREJA BUNDERLA - NOSILKA DOPOLNILNE DEJAVNOSTI NA KMETIJI

SPODNJI ŽERJAVCI 41, 2230 Lenart v Slovenskih goricah
Prikaži številko

Prostor za zaključene družbe na Štajerskem rezervirajte na turistični kmetiji Bunderla

Vabljeni v Lenart v Slovenskih goricah na slastno domače kosilo, ki se ne sme zaključiti brez da poskusite gibanico, ki je letos prejela tudi nagrado "Najboljša gibanica slovenskih goric 2022".

Na turistični kmetiji imamo prostora za družbe do 60 ljudi. Po predhodnih rezervacijah z veseljem vrata odpremo tudi manjšim skupinam oziroma posameznikom, ki se želijo kulinarično razvajati z lokalnimi dobrotami. Ki cenijo stare domače preizkušene recepte, sezonske sestavine in seveda najpomembnejšo sestavino - ljubezen do kuhanja.

Mnoge družbe na našo kmetijo oziroma naš prostor na Štajersko pridejo na kosila. Ta so zelo raznolika, saj na kmetiji pridelujemo tako zelenjavo kakor živino, torej ne manjka niti zelenjave niti mesa.

Zelo znani smo po že omenjeni gibanici in goveji juhi, nihče pa se ne brani tudi ostalih dobrot, ki jih prinesemo na mizo, ko rezervirate prostor za zaključene družbe in pridete spoznavat štajersko kulinariko.

Prijeten prostor za zaključene družbe, kjer spoznavate štajersko lokalno ponudbo hrane

Poleg tega, da ste dobrodošli na naši turistični kmetiji ob katerikoli priložnosti se zberete z družbo in si želite nekaj dobrega pojesti, ob praznikih z veseljem poskrbimo tudi, da so vam dobrote na voljo za s seboj.

Pri nas lahko praznujete:

  • Poroko

  • Abrahama

  • Rojstni dan

  • Krast

  • Obletnico

  • Poslovno druženje in še in še ...

Za Veliko noč lahko recimo naročite velikonočni kruh in potico.

Za rezervacije obiska, naročila in prevzem ter ostale informacije nas pokličite. Veselimo se vas na turistični kmetiji Bunderla, upamo pa, da se srečamo tudi na raznoraznih dogodkih, kjer še predstavljamo svojo ponudbo.