Nazaj na seznam zadetkov

Turistična kmetija Goriška Brda

Glavna dejavnost kmetije Prinčič je kmečki turizem. Nahaja se v Goriških Brdih, ki so sama po sebi vredna obiska, če pa se boste odločili še za obisk ali nastanitev na naši turistični kmetiji, pa bo vaša izkušnja v Brdih nepozabna. Preverite, zakaj.

Lokacija turistične kmetije se nahaja na naslovu: Kozana 11
5212 Dobrovo v Brdih.

Obiščite našo turistično kmetijo v Goriških Brdih

Ukvarjamo se z vinarstvom, ki se prenaša iz roda v rod in je družinska tradicija. Sledimo prvotnim metodam pridelave vina, ki pa ji dodajamo moderen pridih in izboljševanje teh metod. Zato so vina na naši turistični kmetiji v Goriških Brdih pristnega okusa in zelo kvalitetna.

Naše družinsko vinarstvo še danes ohranja vezi s preteklostjo ter plete nove za prihodnost. Na naši turistični kmetiji lahko izbirate med sledečimi vini z Goriških Brd:

  • rdeča vina

  • bela vina

  • rose vina

Nastanitev na turistični kmetiji v Goriških Brdih

V okviru naše turistične kmetije obratujejo tudi apartmaji Češnje gaj. So odlično locirani, urejeni, čisti, udobni, varni in prostorni. Nahajajo se v mirnem in prijetnem okolju, ki je polno cipres, figovih, češnjevih in ostalih sadnih dreves.

Apartmaji se nahajajo na drugem naslov kot kmetija Prinčič. Apartmaji Češnje Gaj se nahaja na naslovu: Vipolže 78A, 5212 Dobrovo v Brdih

Za kulturno udejstvovanje se v neposredni bližini nahaja grajski park zgodovinskega gradu Dobrovo. Obstajajo pa tudi številne možnosti za športno udejstvovanje, vse od pohodništva, do kolesarjenja ... Poleti se lahko osvežite tudi v našem bazenu ob apartmajih.

Na turistični kmetiji v Goriških Brdih vam je na voljo nastanitev v 4 na novo opremljenih apartmajih. Nudimo pa vam tudi posamezne sobe, ki so prav tako udobne in urejene.

Odločite se za turistično kmetijo v Goriških Brdih pri nas. Kontaktirajte nas in preverite razpoložljive termine. Veselimo se vašega obiska!