Nazaj na seznam zadetkov

Turistična kmetija na Štajerskem, POL COM

Obiščite turistično kmetijo POL COM, ki se nahaja na naslovu Spodnje Grušovje 31A, v Slovenskih Konjicah. V naši posebni ponudbi boste našli:

  • vina,

  • domače likerje,

  • hrano izpod peke.

Naša turistična kmetija vam nudi obilo aktivnosti v naravi, tudi v okolici obstaja kar nekaj lokacij, kjer se bost lahko prosto gibali in uživali v naravi. Naši gostje lahko brezskrbno uživajo, saj je okolica skrbno urejena in načrtovana.

Predvsem radi uživajo ob kozarčku žlahtne kapljice on pogledu na prelepo okolico, ki jo obdajajo vegetacija in domače živali, s katerimi imate lahko pristen stik.

Nudimo pa vam tudi prostor za zaključene družbe, ki je namenjen raznoraznim pogostitvam in praznovanjem, srečanjem, kar si zaželite.

Obiščite naš vinotoč na turistični kmetiji na Štajerskem

POL COM vas z veseljem pričakuje! Če želite sproščen, a aktiven oddih v mirnem in naravnem okolju, smo prava izbira. Pri nas so dobrodošli vsi - družine, pari, otroci, upokojenci, prijatelji... Vsi, ki potrebujejo predvsem oddih od vsakdanjega hitenja.

Nudimo vam tudi odlično hrano (tudi izpod peke), ki jo pripravimo iz naravnih in domačih sestavin, ki so sveže in zdrave. Jedi pripravljamo v čistem in urejenem okolju, ki ustreza vsem higienskim standardom. Hrana je:

  • sočna,

  • hrustljava in

  • pristnega okusa, če pa jo spremlja še naše odlično vino ali domači likerji, pa je še toliko boljša.

Ne odlašajte in nas kontaktirajte za top ponudbo na naši turistični kmetiji na Štajerskem še danes!