Nazaj na seznam zadetkov

Turistična kmetija s sobami Bizeljsko Brežice, Kmetija Pri Martinovih

Želite prenočiti v prostorih, ki vam dal občutek domačnosti? V okolici Bizeljskega in Brežic imamo v turistični kmetiji Pri Martinovih na voljo 10 sob. Vse pohištvo, ki se nahaja v naših sobah, je narejeno iz lesa iz okoliških gozdov. Družite se lahko v skupnem prostoru s kuhinjo in teraso.

Na turistični kmetiji imamo bogato ponudbo domače hrane, ki jo za vas pripravljamo po naših starih kmečkih receptih

V naši bogati ponudbi kulinarike imamo: suhomesne izdelke, domačo zelenjavo, domače sokove in ostale domače izdelke.

Kot pika na i, lahko poizkusite naš cviček in ostala vina iz domačih vinogradov.

Ste iz mesta in bi radi doživeli, kako je včasih izgledalo življenje v okolici Bizeljskega in Brežic? Spali boste v tradicionalnih sobah in preizkusite se lahko v kmečkih opravilih, v izdelavi domače marmelade in v peki domačega kruha.

Za oddih lahko skočite v naš bazen, finsko savno ali se ohladite v bližnji reki Krki. Otroci pa lahko spoznajo domače živali, jezdijo konje ter osličke ali se igrajo na otroških igralih.

Turistična kmetija Pri Martinovih je odlična izhodiščna točka za izlete in aktivnosti

V okolici Bizeljskega in Brežic se nahajajo številne kolesarske in pohodniške poti, kjer lahko odkrivate lepote naše narave.

Od naše turistične kmetije se lahko zapeljite na grad Brežice, na Mokrice, ogledate si lahko repnice na Bizeljskem ali Kostanjeviško jamo.

Na našo turistično kmetijo lahko pridete tudi na obisk in si privoščite domačo tradicionalno hrano ali pa organizirate dogodek v naši veliki jedilnici.

Dodatne sobe se nahajajo tudi v naši počitniški hiši Sleme, ki vam nudi čudovit pogled na okoliške griče.

Zagotovite si nepozaben dopust in počitnice. Za rezervacijo sob nas pokličite po telefonu ali izpolnite spletni obrazec na naši spletni strani. Naši kontakti so navedeni zgoraj.