Nazaj na seznam zadetkov

Kmetija Ferk top izbira za ljubitelje konj

Na kmetiji FERK v Ceršaku na Štajerskem se oglasite, če imate radi konje in konjeniški šport.

Z veseljem organiziramo turistično jahanje ali pa vas popeljemo s kočijo pogledat lepo okolico, ki obdaja Ceršak. V poletnih mesecih izvajamo tudi poletni konjeniški tabor za otroke, za najmlajše izletnike, ki raziskujejo Štajersko in se oglasijo pri nas, je na voljo jahanje ponijev.

Pri nas torej dobrodošli jahači vseh generacij najsi jahalne izkušnje šele začenjate nabirati ali pa ste v sedlu že povsem samostojni. Z našimi konji boste vsekakor dobili novo lepo in nepozabno izkušnjo.

Turistično jahanje na Štajerskem

S konjeništvom se na kmetiji ukvarjamo že dalj časa. Konje imamo radi in lepo skrbimo za njih. Izjemno pozorni smo, da imajo čiste in urejene hleve, da jih krmimo s primerno hrano ter jim omogočimo dovolj gibanja. Med drugim nam pri tem lahko pomagate tudi vi tako, da se odpravite na turistično jahanje.

Turistično jahanje obsega tudi pripravo konja, samo jahanje in nato skrb, da se konja razsedla, očisti ter vrne v njegov boks.

Naši konji so izjemno prijazni in mirni, zato je naša kmetija odlična izbira za vse, ki si želite prvič stopite v stik s temi veličastnimi živalmi. Vašim najmlajšim oziroma najmanjšim pa so na voljo tudi poniji ali vožnja s kočijo.

Zagotovo top ideja, če iščete, kam bi se odpravili na izlet in vas vleče na Štajerske konce, prosti čas pa si želite preživeti med aktivnostjo, na prostem, obdani z naravo in živalmi.