Nazaj na seznam zadetkov

Iščete turistično kmetijo v Ljubljani, ki vas bo pogostila z domačimi dobrotami? Dobrodošli pri Lazarju.

Vabljeni na turistično kmetijo Pri Lazarju, ki že vrsto let Ljubljančane ter številne goste od blizu in daleč pogosti z domačimi kosili ali večerjami.

Na naši idilični lokaciji je dovolj prostora, da pri nas praznujete rojstni dan, birmo, obhajilo, obletnico, poroko ali se ustavite kar tako. Kuhamo za družbe in posameznike, zato ne odlašajte in čim prej pridite na dober, domač obrok, pripravljen iz lokalno pridelanih sestavin.

Naša gostinska ponudba obsega

  • narezke,

  • tople predjedi,

  • klasična domača kosila,

  • kmečke jedi, ki so prevladovale v preteklosti,

  • sezonsko ponudbo (poleti domač sladoled in drugi mlečni izdelki)

Iz naše kuhinje prihajajo tudi jedi, ki so primerne za vegetarijance, vegane, alergike, nikoli pa ne pozabimo niti na okuse vaši najmlajših.

Prostor za praznovanja na turistični kmetiji sprejme do 60 oseb, praznovanje je pri nas možno popestriti tudi z živo glasbo.

Naša lokacija je idealna, da se umaknete iz mestnega vrveža, a ostanete blizu mesta, zato smo izjemno priljubljena turistična kmetija v Ljubljani, ki omogoča obiskovalcem slovenske prestolnice, da poskusijo tudi domače kmečke jedi ter spoznajo življenje na kmetiji.

Spanje na turistični kmetiji

Pri nas so na voljo tudi prenočišča. Na voljo imamo dvoposteljne sobe z lastnimi kopalnicami, ki imajo na voljo:

  • hladilnik

  • TV

  • telefon

  • brezplačni WiFI

  • priključek za internet

Če boste bivali na naši turistični kmetiji, poskrbimo tudi za prevoz iz letališča, železniške ali avtobusne postaje oziroma iz dogovorjenih točk. O tem nas obvestite ob rezervaciji.

Spoznavanje življenja na kmetiji v Ljubljani

Naša turistična kmetija je priljubljena izletniška točka za družine z otroki, ki želijo najmlajšim predstaviti, kako poteka življenje na kmetiji. Že vrsto let sprejemamo tudi enodnevne ekskurzije šolskih skupin, zato imamo bogate izkušnje s tem, kaj otroke zanima, kako jim na zanimiv način predstaviti kmetovanje.

Poleg različnih ogledov in sprehodov po kmetiji, imajo gostje možnost sodelovati pri delih v hlevu ali na pašniku. Povprašate lahko tudi o dodatni ponudbi oziroma nam zaupate svoje želje in za vas oganiziramo individualne oglede, izlete, obiske.

Piknik prostor nad Ljubljano na naši turistični kmetiji

Ob turistični kmetiji smo uredili tudi piknik prostor za do 50 ljudi, ki ga je možno najeti po dogovoru. Opremljen z mizami in klopmi pod kozolcem, plinskim žarom, hladilnikom, vodo. Parkirišč je dovolj, za najmlajše pa tudi igrišče.

Pokličite ali nam pišite za rezervacije.