Nazaj na seznam zadetkov

LARA RAFAJ BONIFACIO - sobodajalka

Ulica Istrskega odreda 13, 6320 Portorož - Portorose
Prikaži številko
[email protected]

Ugoden apartma v Portorožu (Lucija) je Lara Apartment

Nastanitev Lara Apartment na odlični lokaciji v Luciji v Portorožu ponuja udobno bivanje za do 4 osebe.

Udobno se namestite v dveh spalnicah (z zakonsko posteljo in pogradom), na voljo pa so vam še

  • kuhinja

  • kopalnica s prho

  • terasa z žarom

  • parkirišče

Apartma je opremljen s klimatsko napravo in brezplačnim WiFi-jem. Pohištvo je sodobno, novo, funkcionalno. V ceno najema so vključene tudi brisače in posteljnina.

S svojimi 60 m2 površine je apartma dovolj velik oziroma udoben za do štiri goste, posebno za družine. Ker pa se apartmaji na lokaciji Portorož Lucija hitro polnijo, ne odlašajte z rezervacijo.

Pokličite nas že danes in si zagotovite poljubno dolgo bivanje v apartmaju, ki ponuja najboljše razmerje med ugodno ceno in visoko kvaliteto bivanja.

Najem apartmaja v Portorožu - Ugodno bivajte v Luciji, blizu plaže in dogajanja

Lucija oziroma Portorož je priljubljena dopustniška destinacija. Naš apartma je enostaven dostopen z avtom in vedno imate na voljo zasebno parkirišče.

Iz lokacije nastanitve se lahko kar peš odpravite do Centralne plaže Portorož in drugih. Zelo blizu apartmaja sta tudi dve restavraciji in kavarna oziroma bar, nedaleč so trgovine in ostala infrastruktura.

Če si želite nekoliko več vodne zabave, se odločite za skok k sosedom in obiščite 22 km oddaljen Aquapark Istralandia. Zavijete lahko tudi v Italijo - recimo v Trst.

Če aktivnosti raje organizirate čim bližje svoji nastanitvi, je seveda Lucija odlično izhodišče za spoznavanje slovenske Obali in obmorskih mest kot so Piran, Izola, Koper.

Predlagamo vam obisk Sečoveljskih solin ali krajinskega parka Strunjan.

Če med bivanjem v apartmaju niste prepričani, kaj vse ponuja Portorož, Lucija, smo vam gostitelji vedno na voljo, da vam pomagamo z organizacijo nepozabnih počitnic na morju. Pokličite ali nam pišite.