Nazaj na seznam zadetkov

Bi radi ubežali poletni vročini? Pridite v Soško dolino.

Soška dolina je ena izmed najlepših dolin v Sloveniji. Po njej si je svojo pot ubrala smaragdna reka Soča. Sama dolina je idealen umik poletni vročini, saj so tu poleti temperature prijetne.

Nudimo nastanitev v ugodnem apartmaju in počitniški hiši v Soči in Trenti

Naša družina ima v lasti dve ugodni možnosti za prenočitev in obe se nahajata v dolini reke Soče. Obe nastanitvi se nahajata v osrčju gora in sta primerni za ljubitelje narave.

V kraju Soča se nahaja naš apartma Pod Rožem. Apartma ima teraso, iz katere lahko vidite okoliške gore. Naša nastanitev je opremljena s spalnico, dnevno sobo, kuhinjo in kopalnico. Apartma je primeren za 4 osebe, saj lahko v dnevni sobi kavč spremenimo v dodatno ležišče.

V kraju Trenta imamo za vas na razpolago še eno počitniško hišo za 6 oseb. Naša počitniška hiša Za Vršičem je opremljena z dvema spalnicama, dnevnim prostorom s kuhinjo in kopalnico. V dnevnem prostoru se nahaja raztegljivo ležišče.

Dolina reke Soče nudi veliko aktivnosti za ljubitelje narave

Soška dolina nudi tako aktivne kot bolj umirjene počitnice. Ob reki Soči poteka Soška pot, po kateri se lahko sprehodite. Pot poteka ob našem apartmaju in počitniški hiši in sledi reki Soči dobrih 20 km.  Za ljubitelje gora se v naši bližini nahajajo tudi številne pohodne poti. Dolino lahko s kolesom, če pa ste ljubitelji vode, imate na razpolago rafting po reki. Za tiste, ki imate raje adrenalin, je na voljo zipline, skok s padalom, jadralno padalstvo in športno plezanje. Pozimi, ko nas obišče sneg, lahko tudi smučate.

Ne odlašajte, pošljite nam povpraševanje in si za vaše počitnice zagotovite ugoden apartma v Soči ali v Trenti.

Apartma pod Rožem: Soča 23, 5232 Soča

Počitniška hiša Za Vršičem: Trenta 57, 5232 Soča