Nazaj na seznam zadetkov

Prevoz vašega tovora, blaga po Sloveniji zaupajte zanesljivemu in ugodnemu avtoprevozniku

V podjetju ROJC TRANSPORT d.o.o. iz Goriške vam organiziramo hiter, ugoden in zanesljiv prevoz vašega tovora oziroma blaga. Specializirani smo za paletno blago ter prevoze s cerado. Najbolj smo dejavni po:

  • Sloveniji,

  • v Italiji,

  • Avstriji in

  • na Hrvaškem.

Ne glede na to, kam peljemo, vaše blago bo na cilju varno in pravočasno. To so razlogi, da smo znani kot zaupanja vreden avtoprevoznik v Sloveniji, zaradi ugodnih cen pa nas boste še bolj z veseljem izbrali za sodelovanje. 

Pridobite ponudbo in si z nami zagotovite reden ali občasen prevoz blaga ter sodelovanje z ugodnim avtoprevoznikom, ki v Sloveniji deluje z izkušnjami in odličnimi referencami. 

Obrnite se na nas, ko je potreben ugoden avtoprevoznik v Sloveniji za prevoz blaga 

Med partnerji in strankami smo uveljavljeni kot ugoden avtoprevoznik. V Sloveniji boste res težko dobili bolj konkurenčne cene, a te niso edini razlog, da nas izberete za sodelovanje. 

Zakaj poklicati nas za prevoz blaga po Sloveniji?

1) Na voljo imamo moderna, vzdrževana vozila, ki so ustrezno prilagojena za varen prevoz blaga. 

2) Zaposlujemo zanesljive in usposobljene voznike, ki imajo v cestnem tovornem prometu dobre reference in izkušnje.

3) Ponašamo se z odzivnostjo in organiziranostjo, predvsem pa posluhom in prilagodljivostjo za potrebe svojih strank. 

4) Smo odgovorni in korektni. Držimo se dogovorov in skrbimo za stalne izboljšave delovanja oz. storitev. Vlagamo v ohranjanje konkurenčnosti na trgu in stremimo k dolgoročnim sodelovanjem s partnerji v obojestransko zadovoljstvo. 

5) Tudi v prihodnosti si želimo (p)ostati znani kot ugoden avtoprevoznik v Sloveniji, zato se trudimo za zagotavljanje najboljšega razmerja med kakovostjo in ceno. 

Če potrebujete dodatne informacije, nas kontaktirajte. Veselimo se sodelovanja!