Nazaj na seznam zadetkov

Ugoden avtoservis v Novem mestu - zagotovite si top cene pri Aleš Brulc s.p. 

Je čas za servis vozila?
Iščete dober in ugoden avtoservis v Novem mestu?

Svoj termin rezervirajte v avtoservisni delavnici Aleš Brulc s.p. na naslovu Dolnja Težka Voda 3C, Novo mesto. 

V najkrajšem možnem času vam bomo omogočili, da se pripeljete na servis in svoje vozilo z njega odpeljete v brezhibnem stanju. 

V sklopu ugodnega avtoservisa opravimo storitve, kot so računalniška diagnostika, menjava olja in oljnega filtra, menjava drugih filtrov, menjava svečk, menjava zavor...

Na voljo smo vam tudi za vulkanizerske storitve. Če vaš jekleni konjiček potrebuje novo obutev, preverite naše akcijske cene. Pri nas najdete pnevmatike priznanih blagovnih znamk kot so Dunlop, Kelly, Sava, Fulda. Menjava gum pri nas poteka hitro, strokovno in kvalitetno.

Na področju avtoservisa imamo izkušnje in znanje, hitrost in ugodna cena pa so samo še dodatni razlogi, da nas izberete za svoj ugoden avtoservis 

Delamo kvalitetno in po konkurenčnih cenah. Za še večje zadovoljstvo poskrbimo z akcijskimi ponudbami. 

Veliko lastnikov jeklenih konjičkov vseh znamk nam zaupa njihovo servisiranje. Vedo, da so njihova vozila pri nas v najboljših rokah, ker smo usposobljeni, dobro opremljeni, natančni strokovni. 

Hočemo biti najhitrejši, najbolj kvaliteten in hkrati ugoden avtoservis v Novem mestu, ki ga ne boste želeli zamenjati

Pridobite ugodno ceno za najboljši avtoservis. Pri nas vas čaka izjemna ponudba storitev za vse znamke vozil, kjer kvaliteta vedno hodi z roko v roki z ugodno ceno. 

Radi boste vzdrževanje vozila prepustili nam, ker bo vaše vozilo z našo pomočjo vedno pripravljeno na udobno in varno vožnjo. 

Potrebujete še več informacij? Za kakršno koli vprašanje glede ugodnega avtoservisa v Novem mestu smo vam na voljo in se veselimo vašega obiska.