Nazaj na seznam zadetkov

Ugoden furnir, iveral v Ljubljani si zagotovite pri JAVOR-TRGOVINA d.o.o.

Javor-Trgovina d.o.o. Ljubljana je vaša prava izbira, ko potrebujete:

  • iveral,

  • iverokal,

  • furnir,

  • vezane, gradbene, panel, vlaknene, OBS ali MDF plošče

  • ostali lesni repromaterial.

Kvaliteta je naše vodilo, saj se zavedamo, da le z dobrimi kakovostnimi materiali, lahko opravite svoje delo strokovno in v zadovoljstvo strank.

Naša prednost je, da na enem mestu združujemo široko ponudbo prodajnega programa naših sestrskih družb skupine JAVOR, kar nam omogoča odlične tržne povezave, hiter odziv in zadovoljstvo naših kupcev. Smo podporni steber in cenjeni dobavitelj različnih materialov, surovim ali polizdelkov za pohištveno, avtomobilsko in gradbeno področje.

Javor trgovina je top izbira, ko potrebujete ugoden furnir, iveral v Ljubljani

Občasno ali redno sodelujemo tako z veliki kot malimi podjetji. Pomemben del našega uspeha so naši zaposleni, ti so strokovno usposobljeni in dobra uigrana ekipa, ki z veseljem prisluhne vašim željam in potrebam. Nenehno se izobražujemo in sledimo novostim tako doma kot v tujini, te nato z veseljem prenesemo tudi našim strankam. V primeru, da želenega izdelka trenutno ni na zalogi, pa se bomo potrudili, da ga dobimo v najkrajšem možnem času.

Kot smo že omenili, se vam trudimo nuditi celostno podporo. Zato vam ponujamo tudi storitve razreza, spajanja in obreza. Vse kar veliki in mali mojstri potrebujete.

Obiščite JAVOR trgovino in se o vsem napisanem tudi sami prepričajte. Zaupajte nam in se pridružite našim zadovoljnim strankam ter odličnim referencam.

V trgovini Javor vas vedno pričakuje top ponudba za iveral, furnir in ostalo.