Nazaj na seznam zadetkov

Ugoden gradbenik in gradbeni nadzornik za vaš projekt

Se lotevate gradnje? Bi radi, da je postopek gradnje kar najhitrejši oziroma znotraj predvidenih rokov? Ob tem potrebujete strokovnjaka, ki bo nadzoroval, da dela potekajo po predpisih, skladno z dobrimi gradbenimi praksami, da se uporabljajo ustrezni materiali?

Vsa ta vprašanja za vas rešimo mi v podjetju Igor Ušaj s.p.

Smo izkušeni gradbeniki, predvsem smo specializirani za gradbeni nadzor, ki vam ga nudimo pri vseh tipih gradnje oziroma objektov.

Z gradbeništvom se ukvarjamo že preko 25 let. Dodobra smo spoznali trg in še danes skrbimo, da storitve stalno prilagajamo predpisom, novostim, dobrim praksam, ki se pojavljajo. Zaradi dolgoletnih izkušenj in pridobljenih znanj, se zavedamo tudi stroškov, ki jih gradnja prinaša. Vsekakor gre za finančno investicijo in v našem podjetju vemo, da je želja vsakega investitorja pri iskanju gradbenikov in gradbenih nadzornikov tudi ugodna cena. Zato vseskozi svojega sodelovanja s strankami skrbimo, da dobijo optimalno razmerje med kakovostjo in ceno.

Če iščete ugodnega gradbenika oziroma gradbeni nadzor, smo prava izbira.

Iščete izvajalca za gradbena dela ali gradbeni nadzor? Potrebujete ugodno gradbeno podjetje?

Igor Ušaj s.p. smo odgovor za vas. Nismo uveljavljeni le kot ugoden gradbenik, za izvedbo gradbenega nadzora in drugih storitev poleg dostopnega cenika zagotavljamo tudi:

  • odzivnost in spoštovanje časovnih rokov

  • sledenje predpisom, gradbenim standardom in navodilom proizvajalcev gradbenih materialov

  • dosledno zagotavljanje varnosti na gradbiščih

  • uporabo najsodobnejših orodij, profesionalne gradbene opreme in strojev

V vse našteto se boste najlažje prepričali, če boste pridobili našo ponudbo ter sodelovali z nami. Pokličite nas ali oddajte povpraševanje glede ugodnega gradbenika, gradbenega nadzora in ne boste razočarani.