Nazaj na seznam zadetkov

Ugoden izlet z ladjico po Ljubljanici, Argonavico d.o.o.

V podjetju Argonavico ponujamo turistične prevoze z ladjico po Ljubljanici. Številni tuji gostje, ki obiščejo prestolnico, si želijo doživeti tudi plovbo po reki, ki teče čez center mesta in ponuja pogled na mesto iz drugačne perspektive.

Z ladjico na izlet po Ljubljanici posebno ugodno pri Argonavico

Uživajte v najlepših pogledih na Ljubljano, kot je še niste videli. Čisto popolnoma drugačna izkušnja je, si naše glavno mesto pogledati iz vode.

Med našo plovbo si lahko ogledate najbolj znane znamenitosti Ljubljane:

  • Tromostovje

  • Mesarski most

  • Zmajski most

  • Plečnikove arkade/Ljubljansko tržnico

Pa ne le, da iz ladjice vidite mesto, popeljemo vas lahko tudi na Barje oziroma do Podpeči, kjer opazujte prelepo naravo, ki obdaja Ljubljano.

Organizirajte poseben dogodek na izletu z ladjico po Ljubljanici po ugodni ceni

Posebno priljubljene so vožnje po Ljubljanici tudi za posebne priložnosti. Organizirate rojstni dan, fantovščino ali dekliščino? Si želite na ladjico povabiti svoje sodelavce in poskrbeti za prijeten temabuilding, druženje?

Potem vsekakor pokličite naše podjetje, da vam pomagamo organizirati to doživetje.

Trajanje vožnje z ladjico prilagodimo vašim željam za zelo dostopne cene. Ladjica je dovolj velika za turistično skupino oziroma zaključeno družbo, ki si želi doživeti nekaj novega.

Med plovbo lahko tudi kaj prigriznete in popijete. V primeru, da organizirate dogodek s pogostitvijo, ob rezervaciji prevoza z ladjico po Ljubljanici ne pozabite povprašati o možnostih glede hrane in pijače.

Plovba je možna poleti in pozimi.

Za več informacij stopite v stik z nami.