Nazaj na seznam zadetkov

Karin Mršić s.p.

logo
poudarimo vašo lepoto
Kranjčeva ulica 12, 9226 Moravske Toplice
Prikaži številko
Ponedeljek: 08.00 - 15.00 Torek: 12.00 - 19.00 Sreda: 12.00 - 19.00 Četrtek: 08.00 - 15.00 Petek: 07.00 - 14.00 Sobota: po dogovoru Nedelja: Zaprto

Ugoden Kozmetični salon Karin, Moravske Toplice, Pomurje

Kozmetični salon Karin vas pričakuje na naslovu Kranjčeva ulica 12, 9226 Moravske Toplice, Pomurje. Za vas si bomo vzeli čas in se vam popolnoma posvetili.

Ker smo izkušeni, zanesljivi, natančni in strokovno usposobljeni, nam lahko brez skrbi zaupate. Kot specialisti pa vam bomo znali tudi odlično svetovati.

Naša prioriteta je zadovoljstvo naših strank, zato se v našem kozmetičnem salonu v Pomurju, vedno trudimo, da ugodimo vsem vašim željam, potrebam in zahtevam. Za vas imamo pripravljeno top ponudbo. Ne zamudite je in nas kontaktirajte še danes!

Preparati in kozmetični izdelki, ki jih uporabljamo pri našem delu so preverjene kakovosti, zato vam zagotavljamo visokokakovostne končne rezultate. Vse to pa po ugodnih cenah. Naš odnos je profesionalen in korekten.

Iščete top ponudnika med kozmetičnimi saloni? Kozmetični salon Karin je pravi odgovor!

V našem ugodnem kozmetičnem salonu v Moravskih Toplicah, Pomurju, vam nudimo:

  • lifting obraza,

  • nego obraza,

  • pomlajevalno nego obraza,

  • ultrazvočno terapijo,

  • depilacijo,

  • pedikuro,

  • manikuro.

Kozmetični salon Moravske toplice, Kozmetični salon Karin

Depilacija
Depilacija je vedno bolj priljubljena metoda odstranjevanja nezaželenih dlak in dlačic, s tem ne le poskrbimo za gladko, lepo, sijočo kožo, ampak se znebimo tudi neprijetnega vonja, ki nastane v kombinaciji z dlakami in potenjem. Preparati, ki jih pri tem uporabljamo so izjemne kvalitete narejen iz vrhunskih sestavin.

Pedikura, manikura
Z veseljem pomagamo vsem, ki želite, da vaše nožice in ročice izžarevajo urejenost. Poskrbimo za kakovostno manikuro in pedikuro, vi pa izberite odtenek laka.

Pripomočki in preparati, ki jih uporablja nas kozmetični salon v Moravskih toplicah so pravilno, sterilno očiščeni in varno hranjeni.

Nega obraza
Obraz je prvo, kar nekdo vidi na nas.
Poskrbite zanj, očarajte. Pri nas vam nudimo preverjene pomlajevalne tretmaje, nege in terapije, ki učinkujejo. Nege obraza in izdelki so izjemno hranljivi in omogočajo intenzivno vlaženje, učvrstitev kože in posledično poživitev, oziroma bolj sijočo in negovano kožo.

Kakovostni in preverjeni kozmetični izdelki
Kot smo že omenili naš ugoden kozmetični salon v Moravskih Toplicah, Pomurju, uporablja preizkušene izdelke s strani profesionalcev in tudi zaradi tega se stranke rade vračajo.

Ker imamo bogato znanje in izkušnje z uporabo vseh teh izdelkov, vam bomo znali dobro svetovati, da izberete prave oziroma jih pravilno plastite, kombinirate ipd.

Pričakujemo vaša povpraševanja preko navedenih kontaktov.Za lažjo organizacijo dela in v izogib slabi volji, čakanju, vas naprošamo za rezervacije terminov.

Vljudno vabljeni v ugoden Kozmetični salon Karin, Moravske Toplice, Pomurje!