Nazaj na seznam zadetkov

Ugoden krompir Pomurska

Simon Matjašec se ukvarja z dopolnilno dejavnostjo na kmetiji in vam nudi ugoden krompir. Na Pomurskem smo vam na voljo z odlično ponudbo, zato ne odlašajte, saj je krompir med bolj pomembnimi poljščinami.

Krompir gojimo na prostem, naša zemlja pa je zelo rodovitna, saj z njeno pripravo pričnemo že spomladi. Čeprav je krompir za gojenje toplotno manj zahtevna rastlina, redno skrbimo zanj, saj najbolje uspeva v zmernem podnebju ob zmerni preskrbi z vodo.

Da vam lahko nudimo kvaliteten in ugoden krompir, redno skrbimo zanj tudi z zagotavljanjem rahlih in vlažnih tal. Ukvarjamo se tudi z drugimi kmetijskimi dejavnostmi.

Ugoden krompir skladiščimo v primerno hladnem in temnem prostoru. Skrivamo ga pred sončno svetlobo, saj le-ta v gomolju povzroči kopičenje zelo nevarnega alkaloida, zato nam lahko popolnoma zaupate.

Prodaja ugodnega in kvalitetnega krompirja na Pomurskem

Priskrbite si ugoden krompir, ki je pri nas zelo kakovosten. Slovenska kulinarika je bogata s krompirjevimi jedmi, zato ga lahko s končkom kreativnosti v prehrano vključite vsak dan na drugačen način. Tako lahko pripravite krompirjevo juho, krompirjev golaž, krompir v kosih, pražen krompir, krompirjev pire, krompirjeve svaljke...

Da je krompir kvaliteten, je odvisno od več dejavnikov. Okusnost krompirjevih jedi je odvisna od sorte krompirja, načina pridelave, kakovosti gomoljev, skladiščenja in priprave. Mi se trudimo, da svojim strankam nudimo le najboljše, za kar skrbimo preko celega leta.

Priporočamo vam, da vključite krompir v prehrano, saj vsebuje 14,8 % ogljikovih hidratov, beljakovine in zelo malo maščob. Vsebuje veliko vode, njegova energijska vrednost pa je za približno 30% nižja v primerjavi s kruhom.

Preko navedenih kontaktov smo vam na voljo da top ponudbo za ugoden krompir s Pomurske. Veselimo se vaših povpraševanj.