Nazaj na seznam zadetkov

Ugoden najem kombija v Ljubljani

Načrtujete selitev oziroma prevoz tovora s kombijem? Obrnite se na Milan Radaković s.p., kjer vozila v najem dajemo pod top pogoji sodelovanja.

V Komendi pri Ljubljani smo dosegljivi, da vam ugodno zagotovimo tehnično vzdrževano vozilo, s katerim sami opravite prevoz blaga ali pa tudi to prepustite nam.

Vozimo po celi Sloveniji za različne občasne in redne naročnike, ki nimajo lastnih kombi vozil. Z veseljem priskočimo na pomoč, da se selitev blaga opravi pravočasno in da tovor na cilj pride nepoškodovan za najboljšo ceno.

Ko iščete storitev najema kombija na območju Ljubljane, ne spreglejte naše ponudbe. Zaupajte nam, kdaj in za koliko časa želite najeti kombi, da lahko poiščemo optimalno rešitev in zagotovimo prevzem vozila pod pogoji, ki vam najbolj ustrezajo.

V okolici Ljubljane imamo ugodno ponudbo najema kombija za prevoz blaga

Prevoz blaga pri nas naročajo tako fizične kot pravne osebe. Če se s potrebami po prevozih ne srečujete dnevno, je ugodneje, da za občasne prevoze najamete vozilo oziroma prepustite prevoz blaga podjetju, ki ima ustrezen vozni park, usposobljene voznike in zagotavlja točnost, zanesljivost, odzivnost, prilagodljivost.

Takšno podjetje smo tudi Najem vozil, Milan Radaković s.p. Naša glavna naloga je, da vam ugodno zagotovimo:

  • najem kombija Ljubljana

  • nadomestno kombi vozilo

  • prevoz blaga/selitev tovora

Pokličite za dodatne informacije, dogovor o sodelovanju.