Nazaj na seznam zadetkov

Ugoden najem odličnega apartmaja Ptuj

Obisk destinacije Ptuj je vedno odlična ideja in ugoden najem odličnega apartmaja vam lahko ponudimo pri Apartments & Rooms Andrej, kjer gostimo lepo število zvestih in zadovoljnih gostov, ki nas mnogokrat radi priporočijo tudi naprej, svojim znancem, kolegom in prijateljem.

Zakaj smo se na Ptuju uveljavili kot top ponudnik za ugoden najem odličnega apartmaja? Pika na i je nedvomno naša prijazna storitev, v okviru česar zagotovimo svežo posteljnino in brisače, radi pa tudi predlagamo najboljše izlete v okolici kraja in skrite kotičke, vredne vašega ogleda.

Sam Ptuj, kjer imamo na voljo ugoden najem odličnega apartmaja, nudi nešteto možnosti za aktivnosti. To so na primer odkrivanje starega mestnega jedra, udeležba na pustnem rajanju in kurentovanju, vodni užitki v termah, sproščanje v wellness centrih, adrenalinske dogodivščine na toboganih, kolesarjenje …

Naše apartmajske enote bodo navdušile zlasti družine, tudi tiste s hišnimi ljubljenčki

Sama nastanitev je opremljena s prav vsem, kar je potrebno za vaše udobje na počitnicah. Med drugim zagotavljamo brezplačno parkiranje, brezplačen WiFi, z veseljem pa sprejmemo tudi hišne ljubljenčke.

Nudimo tri klimatizirane enote in to

  • Apartma v pritličju za 8 oseb (Mariborska cesta 6),

  • Apartma s teraso in balkonom v pritličju za 8 oseb (Gubčeva ulica 1) in

  • Apartma z balkonom v 1. nadstropju za 8 oseb (Gubčeva ulica 1).

Za ugoden najem odličnega apartmaja na Ptuju izberite Apartments & Rooms Andrej in zanesljivo boste zadovoljni s svojimi počitnicami. Za informacije in rezervacije smo vam z veseljem na voljo prek naših kontaktnih podatkov.