Nazaj na seznam zadetkov

Ugoden ONLINE pilates, aerobika

Si želite ugodnega ONLINE pilatesa in aerobike? Potem se odločite za vadbo z Janjo Baloh s.p., Tempo, Fit z razlogom, kjer se boste zabavali in se naučili novih stvari!

Trudim se, da ugoden ONLINE pilates in aerobika potekata v sproščenem vzdušju. Moj cilj je, da se na vajah dobro in varno počutite. Poznana sem kot zabaven, fleksibilen in profesionalen ponudnik pilatesa in aerobike.

Nudim pa vam tudi ostale športne in vodene vadbe. Ker trenutno potekajo ONLINE, ste dobrodošli prav si, ne glede na lokacijo.

Pri pilatesu gre predvsem za krepitev malih mišic trupa, ramenskega obroča, medeničnega dela ter zadnjice. Ker se izvaja ob umirjeni glasbi, ga priporočam vsem, ki želijo izboljšati telesno držo, osebam z osteoporozo, mamicam po porodu (z obveznim predhodnim posvetovanjem) ter kot rehabilitacijo po poškodbi in za vse starostne skupine.

Aerobika pa je moderni način rekreacije v svetu, kjer ima zdravo življenje vse večji pomen. Izboljšajte kakovost življenja, okrepite samozavest in se zabavajte skupaj z mano!

Če se boste odločili za ugoden ONLINE pilates ali aerobiko, se boste pravilno odločili!

Na področju ugodnega pilatesa in aerobike vam zagotavljam:

  • zabavne vaje,

  • sproščenost,

  • korekten pristop ter

  • dostopne cene.

Za ugoden ONLINE pilates in aerobiko se je pri meni odločilo že veliko strank, in bilo bi mi v veselje, da bi del njih postali tudi vi. Imam veliko izkušenj, znanj in referenc, zato sem zagotovo najboljša izbira.

Ne odlašajte in se odločite za ugoden ONLINE pilates in aerobiko z mano! Veselim se vašega obiska in vas vljudno vabim!