Nazaj na seznam zadetkov

Ugoden pohorski škriljavec, naravni kamen, Kamnolom Meglič, Anton Obrovnik s.p.

Naš kamnolom, s katerim upravlja podjetje Anton Obrovnik s.p., se nahaja v majhni občini Oplotnica, blizu Slovenske Bistrice. Že več desetletij pridobivamo kamen skrilavec, ki mu v naših koncih rečemo kar pohorski škriljavec, ugodno pa lahko ponudimo tudi druge vrste naravnega kamna.

Enostavno in ugodno do naravnega kamna

Pri nas v podjetju si lahko ogledate vzorce kamna in kvalitetne izdelke iz njega. Kamen je tudi analiziran s strani zavoda za gradbeništvo, kjer so nam izdali tudi potrdilo, da je odporen na različne vremenske pogoje, ima nizko poroznost in vrednost vpijanja vode.

Pohvalimo se lahko z uigrano in strokovno ekipo sodelavcev, ki vam zanesljivo pomaga pri izbiri pohorskega škriljavca oziroma naravnega kamna. Z njim lahko polepšate zunanjost in notranjost objektov, med trajanjem akcij pa še po posebno ugodni ceni.

Pridobite ponudbo in se prepričajte sami, da imamo ugoden pohorski škriljavec in naravni kamen, ki vam bo omogočil, da vedno uživate v pogledu na vaš objekt oziroma okolico, ki ste jo uredili z njim.

Kvaliteten pohorski škriljavec in naravni kamen za zunaj in znotraj po ugodnih cenah

Naši izdelki se lepo podajo tako v notranje, kot zunanje prostore, najsi bo vaš dom ali poslovni objekt. Poskrbimo za:

  • kamine,

  • obloge, pešpoti,

  • tlakovce,

  • strešno kritino

  • in še marsikaj po vaših željah.

Prisluhnemo vašim željam po unikatnosti, sodobnosti ali dobri klasiki. Pred projektom se z vami posvetujemo, zaupate nam vaše vizije, mi pa se potrudimo le-te tudi uresničiti.

Kos smo bolj ali manj zahtevnim projektom, ker smo zagnani za delo in se ne ustrašimo izzivov. Mi smo zadovoljni, ko so zadovoljne naše stranke, zato poleg najvišje kvalitete, kratkih dobavnih rokov ponujamo tudi ugodne cene za pohorski škriljavec in naravni kamen.

Imamo top ponudbo, ki vas ne bo razočarala.

Kontaktirajte nas, pozanimajte se o naši ponudbi, mi pa se vam bomo z veseljem posvetili.  Veselimo se sodelovanja z vami, vaš kamnolom Meglič.