Nazaj na seznam zadetkov

Ugoden poročni fotograf

Če iščete ugodnega poročnega fotografa za vajin poseben dan, se odločita za fotografa Primoža Katrašnika s.p., ki vama bo izdelal top ponudbo! Nahajam se na Gorenjskem, a sem po dogovoru prisoten na vajinem dnevu po vsej Sloveniji!

Trudim se ustvariti fotografije, ob katerih vam zastane dih! Pri vsem tem pa upoštevam vse vajine preference, ideje, želje, zahteve... Moja prioriteta je vajino zadovoljstvo in visoka kakovost fotografij vajinega poročnega dne!

Mladoporočencem pa želim ustreči tudi z ugodnimi cenami, zato občasno organiziram akcije za najem ugodnega poročnega fotografa! Pohitite in si priskrbite posebne popuste, saj so na voljo le občasno.

Kot ugoden poročni fotograf sem vam vedno na voljo

Sem zelo zanesljiv, odgovoren, diskreten, fleksibilen in strokovno usposobljen ugoden poročni fotograf.

Name se lahko vedno zanesete, saj imam veliko pridobljenih znanj in izkušenj, a se kljub temu še vedno redno izpopolnjujem in dodatno izobražujem, ker želim biti v toku s časom in vama nuditi le najbolj primerne in prikupne fotografije vajinega dneva.

Zagotavljam pa vam tudi optimalno razmerje med kakovostjo in ceno.

Za naročila, odlično ponudbo in dodatne informacije o najemu ugodnega poročnega fotografa nas kontaktirajte preko navedenih kontaktov. Veselim se sodelovanja z vama!