Nazaj na seznam zadetkov

Ugoden prevoz betona in gramoza, Pomurje, Štajerska - TRANS BETON

V avtoprevozništvu ANDREJ HORVAT S.P. - TRANS BETON vam pripravimo top ponudbo za ugoden prevoz betona in gramoza v Pomurju in na Štajerskem. Prevoze opravljamo pretežno na Štajerskem in v Prekmurju, po predhodnem dogovoru pa smo vam na voljo po vsej Sloveniji.

Zaupajte nam vaše želje in potrebe o transportu tovora, o vrsti tovora, njegovi teži, količini ter o relaciji. Prevoze betona in gramoza v Pomurju in na Štajerskem opravimo učinkovito, pravočasno, varno, po vseh standardih in predpisih, ugodno in v najkrajšem možnem času. Iščemo najbolj optimalne poti, da tako pripomoremo tudi k ohranjanju okolja.

Na trgu se nahajamo že kar nekaj časa, v vseh letih delovanja pa smo uspešno nabirali izkušnje in dodatno izpopolnjevali naša znanja. Sledimo vsem novostim s področja optimiziranja ugodnih prevozov betona in gramoza, zato vam zagotavljamo kvalitetno izvedene storitve.

Pripravimo vam top ponudbo za ugoden prevoz betona in gramoza v Pomurju in na Štajerskem. Odločite se za podjetje ANDREJ HORVAT S.P. - TRANS BETON

Za ugoden prevoz betona in gramoza v Pomurju in na Štajerskem v podjetju ANDREJ HORVAT S.P. - TRANS BETON, uporabljamo lasten vozni park, ki je specializiran za tovrsten transport. Je sodobno opremljen, da vam lahko zagotovimo kvalitetne rešitve, ki prepričajo tudi najbolj zahtevne naročnike.

Našim strankam se individualno posvetimo, da nam zaupajo vse potrebe in preference, ki so jim pomembne. Podate nam tudi podatke o dostopu do gradbišča in o posebnih dovoljenih za dostop na gradbišče. Prav tako pa se dogovorimo o pogojih poslovanja pri zimskem betoniranju.

Iščemo najboljše rešitve za vas. Ugodno opravimo prevoz betona in gramoza v Pomurju in na Štajerskem, zato stopite v stik z nami in nam pošljite povpraševanje. Naši prilagodljivi in strokovni vozniki bodo z veseljem opravili prevoz in se vam v celoti posvetili.