Nazaj na seznam zadetkov

ILAN transport Arnel Muminović s.p.

tovornjak na cesti
Črnova 47A, 3320 Velenje
Prikaži številko
Pon - Pet: 09:00 - 13:00 Sobota: 09:00 - 13:00

Ugoden prevoz blaga Slovenija, Avstrija, ILAN transport Arnel Muminović s.p.

Blago danes potuje hitro iz ene države v drugo. Številna podjetja so odvisna od prevoznikov in logističnih centrov, ki jim prevažajo izdelke. Pri podjetju ILAN transport Arnel Muminović s.p. nudimo ugoden prevoz blaga po celotni Sloveniji in Avstriji.

Vaše blago vam bomo po ugodnih cenah dostavili na katerokoli destinacijo v Sloveniji ali Avstriji

Tekom let smo si pridobili številne stranke, ki koristijo našo storitev. Ponosni smo, da so stranke z našim delom zadovoljne, zato skrbimo, da prevoze opravimo kvalitetno in po ugodnih cenah.

Imamo svoja lastna dostavna vozila, s katerimi se lahko vašim zahtevam prilagajamo. Vozni park skrbno vzdržujemo in skrbimo, da so vozila delujoča in varna na cestah. Dostavo vam lahko, po predhodnem dogovoru, dostavimo tudi v države izven Slovenije in Avstrije.

Naši vozniki imajo vsa potrebna dovoljenja za upravljanje tovornih vozil. Za vaše blago bodo dobro poskrbeli, da bo prišlo varno na vašo destinacijo.

Vedno se potrudimo, da našim strankam zagotovimo najbolj ugodno ceno prevoza. Za vaš tovor bomo poiskali ugodno rešitev.

Prevoz blaga po Sloveniji in Avstriji še nikoli ni bil tako enostaven

Kar morate narediti je, da nas kontaktirate in nam zaupate vaše blago. Vse ostalo bomo uredili mi. Mi vam bomo organizirali prevoz, distribucijo in skladiščenje blaga.

Od vašega prevoza blaga ste oddaljeni le en klic. Ne odlašajte predolgo. Trgovinski trg se hitro premika, kot se tudi naša tovorna vozila. Za vas bomo opravili hiter in varen prevoz.

Pošljite nam povpraševanje ali nas pokličite po telefonu ali nam pišite po elektronski pošti. Z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja.