Nazaj na seznam zadetkov

Ugoden prevoz lesa, Prevozi Žnidaršič d.o.o.

Imate gozd, v katerem je potrebno poskrbeti za posek? Nimate lastne mehanizacije, usposobljenega kadra za zahtevne terene? Želite posek, spravilo in odkup lesa naročiti pri enem podjetju ter tako prihraniti dragoceni čas? Prevozi Žnidaršič vam zanesljivo pomagamo.

Naše podjetje je usposobljeno in dobro opremljeno za varno, profesionalno delo, kar se tiče poseka in spravila lesa. Nudimo tudi odkup oziroma prodajo lesa, največkrat domačim kupcem in strankam iz Italije.

Ponudbo vam individualno prilagodimo, glede na kvaliteto lesa, težavnost terena, kjer izvajamo posek in ostale vaše potrebe, želje. Ne odlašajte torej s stikom, da se dogovorimo o sodelovanju.

Hitro in ugodno vam uredimo prevoz lesa, Prevozi Žnidaršič d.o.o.

Imamo konkurenčne cene in poštene odkupne pogoje. Zato pri nas redno ali občasno odkup lesa naročajo številni naročniki.

Strmimo k dolgoročnemu sodelovanju, saj nam to omogoča dobro spoznati gozdove odjemalcev naših uslug. To pa pomeni, da lahko dela opravimo hitreje in posledično ceneje. Vas zanima sodelovanje s ponudnikom, ki ga priporočajo kot najbolj ugodnega za prevoz lesa? Želite vse na enem mestu?

Pokličite, da se spoznamo in pričnemo s sodelovanjem.