Nazaj na seznam zadetkov

Ugodne računovodske storitve po Osrednji Sloveniji zagotavljamo v JANTAR - PERPAR D.O.O.

Smo izkušen, usposobljen in odgovoren računovodski servis, ki vam za ugodne cene ponuja vse računovodske storitve.

Računovodsko in svetovalno podporo na področju poslovanja nudimo predvsem S.P.-jem in mikro podjetjem. 

Če ste na začetku ali pa ste že podjetje s tradicijo in iščete novega računovodjo, ki zagotavlja kvalitetne in ugodne računovodske storitve v Osrednji Sloveniji, smo vam na voljo v Ljubljani. 

Kontaktirajte nas za ponudbo in si zagotovite najboljše razmerje med kakovostjo in ugodno ceno za računovodske storitve v Osrednji Sloveniji. 

V naši ponudbi glede na visoko kakovost opravljenih del, dobite najbolj ugodne cene za računovodske storitve v Osrednji Sloveniji

Ne iščite več, če potrebujete ugodne računovodske storitve. Če poslujete v Osrednji Sloveniji in ste s.p. ali mikro podjetje, vam jih z veseljem zagotovimo

V računovodsko-knjigovodskem servisu JANTAR -PERPAR d.o.o. smo z razlogom sinonim za kvalitetne in ugodne računovodske storitve v Osrednji Sloveniji. 

Po celi regiji strankam zagotavljamo optimalno razmerje med kakovostjo in ceno za storitve, ki so opravljene pravočasno in strokovno. Strankam nudimo samo predhodno dogovorjene storitve. To pomeni, da vam ne delamo računovodskih stroškov za dela, ki jih ne v vaši dejavnosti, oz. za način in obseg poslovanja ne potrebujete. V skladu z veljavnimi predpisi oziroma zakonodajo izvajamo storitve in svetovanje tako, da je delo opravljeno v vašo maksimalno korist. 

S strankami sodelujemo v vsestransko zadovoljstvo, z osebnim in individualnim pristopom. Če imate vprašanja za nas, se nanje odzovemo ažurno in z zanesljivimi odgovori. Smo dobra rešitev za vaše podjetje, če potrebujete ugodne računovodske storitve v Osrednji Sloveniji, zato s klicem ne odlašajte. 

Veselimo se sodelovanja!