Nazaj na seznam zadetkov

Poskrbite za ugodno klimo v vaših prostorih še pred poletjem

Mnogi domovi in poslovni prostori dandanes uporabljajo klimatske naprave, za optimalno delovanje, ki ponuja prijetno klimo v prostoru, pa je potrebno tudi nekoliko vzdrževanja.

Za to skrbijo klimatski servisi, med drugim tudi naše podjetje Miro&Zvezdana. Smo strokovnjaki na področju ugodnega servisiranja klimatskih naprav.

Pravočasno poskrbite za servis klimatske naprave

Klimo uporabljamo celo leto. Pozimi nas greje, poleti pa hladi. Ko temperature začnejo naraščati, začnejo klime delati s polno paro.

Če želite, da vaša klimatska naprava deluje brezhibno in vam na mnoga leta služi, je dobro, da jo enkrat na leto pregleda usposobljen servis. Najboljši čas za servis je še pred poletjem, saj v vročih dneh preštevilni ugotovijo, da morajo poskrbeti za montažo ali servis klimatske naprave in izvajalca težje dobite.

Zakaj je potreben servis klime? Na servisu strokovnjaki počistijo vso umazanijo, ki se nabere na zunanjosti in notranjosti sistema ter preverijo, ali naprava pravilno deluje. Z rednim servisom preprečimo tudi večino okvar in zmanjšamo porabo električne energije.

Nimate klimatske naprave? Ne samo servis, uredimo vam tudi montažo

Vi nas kontaktirajte in vgradili vam bomo novo klimatsko napravo. Pri montaži bomo poskrbeli, da pravilno deluje in vsako leto vam jo lahko tudi servisiramo.

Poleg klimatske naprave lahko vgradite tudi prezračevalni sistem. Prezračevalni sistemi skrbijo za kroženje in hlajenje zraka v prostoru. Sistem prezračevanja iz prostora odstrani nezaželene snovi, kot so plesen, bakterije, vlaga in neprijetne vonjave.

Poleg tega, da skrbimo za ugodno klimo v vaših prostorih, podjetje Miro&Zvezdana skrbi tudi za inštalacijo vodovoda ter ogrevalnih sistemov.

Vabljeni, da nas kontaktirate in si še pred poletjem zagotovite ugoden klimatski servis za ugodno klimo v vašem domu.