Nazaj na seznam zadetkov

Ugoden servis vrtnega orodja Štajerska, Anton Kokol s.p.

Ste že pokosili travo in obrezali živo mejo? A vam vrtno orodje ne deluje? Razmislite o servisu, preden greste nakupovati novo opremo. V podjetju Anton Kokol s.p. bomo poskrbeli, da bo vaše orodje pravilno delovalo in se boste lahko posvetili opravilom na vašem vrtu.

Izvajamo ugoden servis kosilnic, žag, kosilnic na nitko ...

Trava po dežju lepo in veselo raste. Vi jo pa opazujete in si želite, da bi vam čudežno izginila. Ne čakajte predolgo in vašo kosilnico pripeljite na servis.

Pri podjetju Anton Kokol s.p. popravljamo motorno vrtno orodje. K nam lahko pripeljete vaše kosilnice, motorne žage in vrtne traktorje in ostalo vrtno orodje. Na servisu lahko marsikaj rešimo in vam tako preprečimo nakup nove opreme, ki je lahko cenovno draga.

Prihajate iz Štajerske? Potem nam lahko pripeljete vaše motorno vrtno orodje. Niste iz Štajerske? To ni nobena težava. Našo storitev nudimo kupcem iz celotne Slovenije. Vi nas le kontaktirajte in se bomo skupaj dogovorili za storitev.

Zakaj izbrati podjetje Anton Kokol s.p. za servis vašega vrtnega orodja?

Z mehanskim vrtnim orodjem imamo bogate izkušnje. Spoznamo na različne naprave različnih proizvajalcev in lahko hitro najdemo napako in poiščemo ustrezno rešitev.

Vaše vrtno orodje vam bo dlje časa delovalo, če ga boste pripeljali na servis. Pri kosilnicah je pomembno, da se preveri stanje rezil, če košnja ni več gladka. Pri žagah vam lahko preverimo verigo. Na ta način boste imeli zagotovilo, da vaše naprave pravilno delujejo in so varne za uporabo.

Servis vam nudimo po ugodnih cenah in vam hkrati zagotavljamo kakovostno storitev. Orodje, ki ga potrebujemo za popravilo, imamo vedno na voljo in ga redno vzdržujemo.

Naše stranke k nam prihajajo iz celotne Štajerske in tudi iz drugih regij Slovenije. Zadovoljstvo naših strank je za nas na prvem mestu, zato se pri našem delu potrudimo.

Odločite se za ugoden servis vrtnega orodja pri podjetju Anton Kokol s.p. Pošljite nam povpraševanja in zagotavljamo vam, da boste dobili dobro storitev.