Nazaj na seznam zadetkov

Ugoden servis za gasilska vozila - Gasilska vozila Pušnik, d.o.o.

Ugoden servis za gasilska vozila po celi Sloveniji vam hitro in kvalitetno zagotovimo v podjetju Gasilska vozila Pušnik. 

  • Poleg servisa nudimo tudi

  • proizvodnjo oziroma prodajo gasilskih vozil,

  • izdelavo nadgradenj,

  • razne dodelave in

  • predelave ter

  • obnove. 

Pri nas vas torej čaka vse na enem mestu za gasilska vozila in ker smo hitri, ugodni ter kvalitetni res nimate razloga, da bi še odlašali s klicem. 

Pohvalimo se lahko z dobro strokovno podkovanim kadrom, bogato ponudbo in zmožnostjo prilagodljivosti glede na vaše želje in potrebe.

Prepričajte se o napisanem tudi sami in nas kontaktirajte a TOP ponudbo že danes!

Zagotavljamo najbolj ugoden servis gasilskih vozil po Sloveniji glede na kvaliteto opravljenih storitev

Pri nas vas čaka odlično razmerje med kakovostjo in ceno za vse naštete storitve. A to ni edino, s čimer smo prepričali stranke doma in v tujini. 

Predvsem smo najbolj konkurenčni in zaupanja vredni za servis gasilskih vozil in ostala dela, ker imamo ogromno znanja in izkušenj. Dolgoletno smo prisotni v dejavnosti in stalno vlagamo v podjetje z namenom, da zmoremo z delovanjem gasilstvu zagotavljati najboljšo tehnično opremljenost, ki izpolnjuje tudi mednarodne standarde kakovosti. 

Do danes smo izdelali preko 460 gasilskih vozil in neštetokrat zagotovili tudi storitve, vezane na ugoden servis ter dosegli popolno zadovoljstvo naročnikov, uporabnikov in pridobili njihova priporočila, da smo najboljši. 

Ne odlašajte torej s klicem ali oddajo povpraševanja preko e-maila. Vedno smo vam na voljo, ko je potreben ugoden servis za gasilska vozila ali potrebujete druge naše storitve.