Nazaj na seznam zadetkov

Ugoden tisk, Celje

V podjetju Tiskarna Dikplast tiskarstvo in proizvodnja d.o.o. vam zagotavljamo odlične usluge ugodnega tiska. Nahajamo se v Celju.

Naša prioriteta je zadovoljstvo naših strank, zato se vedno posvetimo vsem njihovim željam, potrebam in zahtevam.

Smo zelo prilagodljivi, hitro odzivni in dostopni. Naša ekipa vedno spoštuje dogovore s stranko in upoštevamo postavljene roke. 

Za ugoden tisk smo vam v Celju vedno na voljo

Našim cenjenim strankam občasno nudimo do -10% popust na storitve tiska, grafičnega oblikovanja in promocijskega materiala.

Storitve ugodnega tiska bodo pri nas v Celju opravili naši natančni, zanesljivi, odgovorni, fleksibilni in usposobljeni strokovnjaki. V našem podjetju vam zagotavljamo optimalno razmerje med kakovostjo in ceno.  

Kaj vam nudimo v sklopu ugodnega tiska pri nas v Celju?

  • poslovne tiskovine,

  • promocijske tiskovine,

  • knjigoveštvo,

  • embalažo,

  • novoletni program ter

  • produkte kot so vrečke, koledarji, rokovniki ...

Poskrbimo za privlačne in učinkovite rešitve tudi na vaši embalaži

Do danes smo ustvarili najrazličnejše rešitve za svoje stranke. Pri tem so nam pomagale bogate in dolgoletne izkušnje ter razvejana mreža strokovnjakov, ki vam omogoči optimizacijo naročila predvsem pa končni izdelek, s katerim boste 100% zadovoljni in bo navdušil tudi vse, ki ga bodo videli/uporabljali.

Ko začnete graditi identiteto blagovne znamke, ne pozabite na tisk, ki je vsekakor eno od najbolj učinkovitih orodij, da dosežete prepoznavnost, kasneje pa seveda zaupanje in vračanje kupcev k vam. Nagovorite jih s svojo embalažo, poslovnimi tiskovinami in ostalim.

Ne odlašajte in nas za ugoden tisk v Celju usluge v Sloveniji kontaktirajte, saj smo za vas vedno na voljo. Z veseljem bomo sodelovali z vami!