Nazaj na seznam zadetkov

Ugoden transfer do letališča Štajerska, Avtoprevozništvo Janez Serec s.p.

Naj vam transfer do letališča ne povzroča sivih las. Odločite se za Avtoprevozništvo Janez Serec s.p., kjer vam organiziramo ugoden transfer do letališča. Nahajamo se na Štajerskem in vam organiziramo prevoz do vseh bližjih letališč.

Tu smo za vas, če se odpravljate na poslovno pot, potovanje ali počitnice. Zapeljemo vas do letališča in po vaši želji, vas na koncu vašega potovanja, pridemo tudi iskat.

Ugoden transfer do letališča Štajerska poteka pri Avtoprevozništvu Janez Serec s.p. brez stresa

Transferje na letališča izvajamo med vikendi.

Lasten prevoz do letališča je lahko naporen in stresen. Sami morate poskrbeti, da pravočasno odidete od doma, na letališču morate sami iskati parkirišče, za katerega na koncu ugotovite, da je izjemno drag. Temu se lahko izognete, če vaš prevoz organizirate s pomočjo Avtoprevozništva Janez Serec s.p.

Promet in ceste naši šoferji dobro poznajo, saj so izvedli že veliko prevozov. Ugoden transfer na letališče izvajamo na območju Štajerske. Peljemo vas lahko do letališč v Ljubljani, Zagrebu, Gradcu in drugih. Za organizacijo prevoza nam oddajte povpraševanje ali nas pokličite po telefonu.

Z nami se dogovorite času odhoda in na katero letališče bi radi šli. Glede na uro odhoda vašega letala, vam lahko svetujemo o uri transferja, da boste na letališče prispeli ob pravem času.

Vse kar morate storiti je, da pripravite vašo prtljago, pri tem ne pozabiti na potni list ali oseben dokument. Za ostalo poskrbimo mi! Naši izkušeni vozniki vas bodo pobrali na določeni lokaciji ob dogovorjeni uri. Prtljago vam bomo naložili v naša vozila in vas peljali do želenega letališča.

Naša vozila redno vzdržujemo in servisiramo. Notranjost vozil redno čistimo, saj želimo, da se naše stranke v vozilih med transferjem počutijo udobno in varno.

Med tednom izvajamo prevoz otrok v šolo na Štajerskem

Sedež našega podjetja se nahaja v Ormožu. Po dogovoru lahko izvedemo ugoden transfer do letališča ali prevoz otrok v šolo na območju Štajerske.

Naš vozni park je primeren za prevoz otrok v šolo. Sodelujemo s šolami in poskrbimo, da otroci pravočasno in varno prispejo v šolske prostore.

Naše načelo je, da naši potniki in šolarji prispejo na želen cilj pravočasno. Zato vam nudimo storitev, ki je:

  • zanesljiva

  • kakovostna in

  • ugodna.

Oddajte nam povpraševanje ali nas pokličite po telefonu in si rezervirajte ugoden transfer do letališča ali prevoz otrok v šolo.