Nazaj na seznam zadetkov

Ugoden vulkanizer na Gorenjskem smo Vulkanizerstvo Kemperle iz Bohinja

Guma Servis Miha Kemperle s.p. v Srednji vasi v Bohinju deluje od leta 2015. Do danes smo nabrali širok krog zadovoljnih strank, ki nas priporočajo, da smo ugoden vulkanizer pa tudi dober ponudnik ostalih storitev, s katerimi vzdržujemo jeklene konjičke v tehnično brezhibnem stanju.

Da bo vožnja varna in udobna, poskrbimo najprej s prodajno ponudbo kvalitetnih pnevmatik. Na voljo imamo gume različnih proizvajalcev, različnih velikosti in modelov oziroma rešitve, za različna vozila.

Po nakupu seveda poskrbimo za menjavo gum oziroma premontažo gum. Največkrat seveda ob prehodu v zimski ali poletni letni čas, ko je tudi zakonsko obvezno na vozilo dati primerne pnevmatike, sicer pa kadarkoli je to potrebno.

Več kot le ugoden vulkanizer - na Gorenjskem poskrbimo tudi za avtoservis, avtoklime in avtooptiko

Naše vulkanizerske storitve na Gorenjskem veljajo za ugodne in kakovostne, prav tako pa tudi naša ostala ponudbo. Od začetka delovanja, ko smo pričeli z menjavo gum do danes smo razširili storitveni program, saj si želimo, da na enem mestu dobite čim več in čim boljše po ugodni ceni za vašega jeklenega konjička.

K nam se torej pripeljite, ko je potrebno zamenjati gume, če je potrebna optična nastavitev podvozja, če avtoklima ne deluje, kot bi morala - diagnosticirali bomo težavo, jo napolnili s plinom, očistili filtre oziroma, kar je potrebno.

Prepustite nam lahko tudi avtoservis - pregled in menjavo tekočin, menjavo olja, filtrov, svečk, žarnic, brisalcev ...

Naročite obisk že danes.