Nazaj na seznam zadetkov

Ugodne storitve avtoelektrike v Kopru

Se na vašem vozilu pojavljajo težave z avtoelektriko? Če ste z Obale oziroma na teh koncih, pripeljite jeklenega konjička v podjetje AVTOELEKTRIKA Saražin Darko, s.p. v Koper.

Na naslovu naše delavnice, z veseljem poskrbimo za kvalitetno in ugodno opravljene avtoelektrične storitve. Največkrat gre za pregled, testiranje in po potrebi popravilo zaganjačev in alternatorjev, reševanje težav z akumulatorji (menjava ali polnjenje) ipd.

Avtoelektrika je pomemben del vsakega vozila, zato tudi pri nas ni pomembno, katere znamke vozila imate. Zanesljivo poskrbimo, da bo avtoelektrika delovala in to po najbolj ugodnih cenah v Kopru.

Iščete ponudbo ali dodatno informacijo glede avtoelektrike? V Kopru vas najbolj ugodne rešitve čakajo pri nas

Pridite na Vanganelska cesta 14, 6000 Koper in si zagotovite montažo ali servis različnih električnih komponent, med katere poleg že naštetih sodijo tudi:

  • Avtomobilska stikala

  • Varovalke

  • Konektorji

  • Avtomobilski releji

  • Vžigalne svečke za avto

Za najboljše na področju avtolektrike v Kopru in širše veljamo, ker se stalno izobražujemo, imamo moderne avtodiagnostične naprave in predvsem bogate izkušnje. Vse našteto pripomore, da je naša storitev za vas najbolj kvalitetna oziroma ugodna. Dela, vezana na avtoelektriko, zagotovimo v najkrajšem možnem času za vse tipe oziroma znamke osebnih vozil, vedno skrbno in profesionalno, da se še dolgo ne boste rabili vrniti, ker bo vse delovalo kot mora.