Nazaj na seznam zadetkov

Ugodna CNC obdelava kovin

Podjetje INT TEŽAK d.o.o. na slovenskem trgu posluje že dalj časa. Sprva smo se še v poslovni obliki S.P. ukvarjali z lepilno tehnologijo v avtoindustriji, leta 2013 pa smo se preoblikovali v d.o.o. in se doma ter po svetu uveljavili predvsem z ugodno CNC obdelavo kovin.

Trenutno je v podjetju za CNC obdelavo kovin zaposlenih 130 delavcev, nekateri med njimi so v avtoindustrijah po svetu, drugi pa v našem sodobnem industrijskem obratu v Markovcih, v katerem je na voljo najbolj ugodna CNC obdelava kovin v Sloveniji glede na visoko kakovost zagotovljene storitve.

Ni pa ugodna CNC obdelava kovin edino, kar ponujamo. Na nas se lahko obrnete tudi za ostale storitve.

Pokličite za:

  • Ugodna CNC obdelava kovin

  • Montaže in elektro montaže

  • Programiranje robotov

  • Varjenje

  • Cevarija

  • Izobraževanje

Ugodne cene za CNC obdelavo kovin zmoremo zagotavljati, ker se stalno izobražujemo in posodabljamo proizvodnjo

Zavedamo se, da stranke pri izbiri ponudnikov upoštevajo tako njihovo kvaliteto, odzivni čas kakor finančno ponudbo. Zato se na vseh naštetih področjih trudimo, da smo najboljši. To pomeni, da:

1) Vlagamo v izobraževanje svojega kadra, z lastnim znanjem in izkušnjami pa organiziramo tudi izobraževanje drugim. Nudimo izobraževanje delavcev za delo s CNC stroji za obdelavo kovin, KUKA roboti, delo v montaži ...

2) Konkurenčnost nam pomaga zagotavljati tudi sodoben strojni park. Razpolagamo z modernimi rezkalnimi centri, CNC stružnicami in laserski strojem za označevanje, graviranje različnih materialov. V proizvodnji v Markovcih izdelke tudi testiramo oziroma zmontiramo.

3) Hitra odzivnost in fleksibilnost. Stroji, naprave in zadostno število usposobljenega, izkušenega kadra nam omogoča, da se na potrebe strank, ki jih zanima ugodna CNC obdelava kovin, odzovemo hitro ter prilagajamo aktualnim potrebam na trgu. Nobena želja naših strank ni prezahtevna in je urejena v dogovorjenih rokih.