Nazaj na seznam zadetkov

Ugodna domača kokošja jajca Ramuta

Smo družinsko podjetje RAMUTA D.O.O., Kmetija Ramuta, ki vam nudi dnevno sveža, domača kokošja jajca, hlevske oziroma talne reje.

Naša dejavnost se prenaša iz roda v rod, venomer pa ohranjamo isto vodilo – naraven in kvaliteten način življenja, katerega privoščimo tudi našim kokošim, ter zadovoljni kupci.

Naša kokošja jajca so domača in kvalitetna

Kokoši krmimo s prvovrstnimi krmili, ki jih pripravimo v lastni mešalnici, zato se lahko pohvalimo tudi s prvovrstnimi jajci. Naša reja je prijazna živalim, saj imajo naše kokoške veliko:

  • prostora za gibanje,

  • stelje za brkljanje,

  • kotičke za počitek

  • in prostora za nesenje.

Zadovoljne kokoške, za dobra jajca!

Ker je domače kokošje jajce bolj okusno!

Naša jajca so najboljše, kar vam lahko ponudimo. Najsi bodo samostojna jed ali kakovostna sestavina k drugim jedem, sladicam …

Jajca vsebujejo ogromno beljakovin, vitaminov, mineralov in esencialnih aminokislin, zato so pomembno živilo v naši prehrani.

Naš dober glas, seže v vsako slovensko vas, pridite in se o napisanem prepričajte tudi sami. Za praznike ali vsak dan, naša jajca so prava izbira za še tako zahtevne gurmane.

S kvalitetnimi domačimi jajci se lahko pohvalimo že vrsto let, tako doma kot v tujini. Ko stremite h kakovosti in vam je pomembno, kaj se znajde na vašem krožniku, pomislite na nas. Kontaktirajte nas in nam sporočite svoje želje in prisluhnili vam bomo.

Kmetija Ramuta in naše kokoške vas vljudno vabijo!