Nazaj na seznam zadetkov

Arhitekturno projektiranje in inženiring, pridobitev gradbenega dovoljenja

Na naslovu Požeg 5A, Rače vas pričakuje naše podjetje Atrial Lucija Kelhar s.p., ki je najboljša izbira, če potrebujete arhitekturno projektiranje in inženiring ali pridobitev gradbenega dovoljenja. Za naše stranke učinkovito, dosledno in ugodno izdelamo gradbeno dokumentacijo.

Naši strokovnjaki so natančni, zanesljivi, odgovorni, diskretni, fleksibilni in strokovno usposobljeni, njihov pristop pa je prijazen, ustrežljiv in profesionalen. Zagotovite si top ponudbo za ugodno izdelavo gradbene dokumentacije, arhitekturno projektiranje in inženiring ter pridobitev gradbenega dovoljenja še danes!

Vedno se v celoti posvetimo željam, potrebam in zahtevam strank, saj je za nas njihovo zadovoljstvo vedno na prvem mestu. Individualno se posvetimo vašim idejam in jih skušamo realizirati. Zagotavljamo vam optimalno razmerje med kakovostjo in ceno.

Našim cenjenim strankam pa občasno nudimo tudi akcijske popuste, zato vam svetujemo, da preverite možnosti top ponudbe!

Izdelava-gradbene-dokumentacije

Ugodna izdelava gradbene dokumentacije

Ko iščete zaupanja vrednega projektanta, ki bo ugodno izdelal gradbeno dokumentacijo, se brnite na naše podjetje. Pri izdelavi projekta (PGD) moramo biti pozorni na sledeče:

  • pridobitev osnovnih dokumentov

  • izdelava idejne zasnove

  • izdelava projekta PGD

Ko smo v fazi pridobivanja osnovnih dokumentov, si moramo na Občini priskrbeti lokacijske informacije z grafično prilogo, na Geodetski upravi pa prikaz parcele in potrdilo o parceli. Dokazati moramo tudi lastništvo da lahko kasneje geodetsko podjetje izdela geodetski načrt.

Pri izdelavi idejne zasnove (IDZ) projektant pridobiva projektne pogoje in soglasja za priključitev.

Ko izpolnimo vse projektne pogoje, sledi izdelava projekta PGD. Projekt je zaključen, ko so v projekt PGD vložena vsa soglasja.

Pri pridobitvi gradbenega dovoljenja moramo biti pozorni, da se odda, ko imamo pripravljeno vso projektno dokumentacijo, vključno z morebitnimi služnostnimi pogodbami in dokazili o lastništvu. Na področju ugodne izdelave gradbene dokumentacije vam torej nudimo celovite rešitve.

Arhitekturno-projektiranje

Našli ste top ponudbo za izdelavo gradbene dokumentacije ter pridobitev gradbenega dovoljenja

V Atrial Lucija Kelhar s.p. vam torej nudimo:

  • ugodno izdelavo gradbene dokumentacije,

  • arhitekturno projektiranje,

  • inženiring,

  • pridobitev gradbenega dovoljenja,

  • urbanizem ter

  • svetovanje.

Smo prava izbira, če potrebujete projekte za stanovanjske hiše, počitniške hiše, poslovno stanovanjske objekte, gostinske objekte, industrijske objekte, kmetijske objekte...

Ne odlašajte in nas kontaktirajte za naročila ali dodatne informacije o izdelavi gradbene dokumentacije, o arhitekturnem projektiranju in inženiringu ter o pridobitvah gradbenega dovoljenja preko navedenih kontaktov, saj smo za vas vedno na voljo. Z veseljem vas pričakujemo in vas vljudno vabimo, da stopite v stik z nami.