Nazaj na seznam zadetkov

Ugodna izdelava inox dimnikov, MERZELJ GOJZNIKAR JERICA s.p.

V podjetju Merzelj Gojznikar z dolgoletnimi izkušnjami izdelujemo dimnike iz inoxa oz. nerjaveče pločevine, kakor tudi druge kovinske izdelke po naročilu.

Imamo več kot 40 let izkušenj s proizvodnjo in izdelavo kovinskih izdelkov. Stalno stremimo k temu, da izdelamo kvalitetne izdelke in jih našim strankam ponudimo po ugodnih cenah.

Smo pravi naslov za izdelavo inox dimnikov

Ni večjega strokovnjaka za inox dimnike kot smo mi. Vse izdelke vam naredimo po meri in vam v zadovoljstvo.

Proizvodni program dopolnjujemo z raznimi storitvami, kot so

  • sanacija dimnikov,

  • novogradnje dimnikov, 

  • vezava peči,

  • razrez, krivljenje, varjenje, robljenje pločevine. 

Ugodna izdelava inox dimnika, kakšna dobra ponudba

Iščete troslojni ali enoslojni dimnik iz nerjaveče pločevine? Naša storitev zajema rekonstrukcijo in izgradnjo enoslojnih in troslojnih inox dimnikov.

Z ugodno izdelavo inox dimnikov imamo veliko izkušenj in znanj. Lahko nam zaupate, da bodo naši izdelki kvalitetni in trajni. Poleg tega, smo se celovito usposobili tudi za izdelavo drugih kovinskih predmetov.

Naše enoslojne in troslojne dimnike, lahko najdete na številnih objektih po vsej Sloveniji in imamo zanje tudi odlična priporočila uporabnikov. Ne samo, ker je na voljo ugodna izdelava inox dimnikov, pač pa predvsem, ker je ta izjemno natančna, kakovostna in imajo dimniki dolgo življenjsko dobo za najboljšo ceno.

Prepričani smo, da tudi vas ne bomo razočarali s ponudbo, če hočete montirati kvaliteten in ugoden dimnik iz nerjaveče pločevine.

Obrnite se na nas, da vam svetujemo in izdelamo pravega. 

Veseli bomo vašega zanimanja in pripravili vam bomo TOP ponudbo.