Nazaj na seznam zadetkov

Izdelavo lesene embalaže in pakiranje ugodno naročite pri TGL

Družinsko podjetje TGL je na trgu prisotno in uspešno že skoraj 20 let. Od leta 2009 ponujamo lastno proizvodnjo lesene embalaže (palete, zaboji ipd.) ter ugodno pakiranje raznovrstnih materialov.

Dodatno ponudbo izpopolnjujemo s storitvami prevozov blaga v cestnem prometu, leta 2019 smo začeli ponujati tudi celostne rešitve na področju letalskih prevozov.

Z leti izkušenj in pridobljenimi znanji ter usposobljenim timom lahko rečemo, da imamo top ponudbo, ko pride do izdelave lesene embalaže in pakirnih rešitev.

Obvladamo vse izzive in ponujamo rešitve, ki so ekonomsko in tehnično učinkovite. Zato uživamo zaupanje številnih naročnikov in dolgoročno sodelujemo s kupci, ki cenijo, da so storitve, kot sta izdelava lesene embalaže in pakiranje, opravljene:

  • znotraj dogovorjenih časovnih okvirov,

  • ugodno,

  • kvalitetno.

Ugodna lesena embalaža - lesene palete, zaboji in rešitve po meri

V kolikor potrebujete leseno embalažo za najboljšo ceno in hkrati najvišje kvalitete, se obrnite na nas.

Brez izjeme delamo na tem, da ponudimo top razmerje kakovost/cena in s tem ohranjamo zadovoljstvo strank ter prepoznavnost, kot zanesljiv partner v izdelavi, prodaji lesenih palet, zabojev in druge lesene embalaže ter seveda v dejavnosti pakiranja.

Lesena embalaža

Izdelava lesene embalaže poteka po načrtih naročnika in je v celoti podrejena njegovim željam, potrebam, kar predstavlja najbolj ugodno rešitev.

Po želji naročnika les tudi obdelamo, označimo s certifikatom: žig z IPPC logotipom, oznako države, proizvajalca in obdelave. Obdelava poteka skladno z zahtevami mednarodnega standarda ISPM 15.

Vlagamo v razvoj proizvodnje, kjer poteka izdelava lesene embalaže, med drugim so to:

  • Lesene palete

  • Zaboji

  • Oboji

  • Podstavki

Pakiranje tovora

Vsak transport blaga oziroma tovora zahteva tudi ustrezno zaščito. Če si želite, da vaši izdelki pridejo na cilj nepoškodovano, boste potrebovali ustrezno embalažo (lahko tudi leseno) in seveda ustrezno pakiranje. V kolikor v podjetju nimate kapacitet, da bi za to poskrbeli sami, vaše blago pred mehanskimi, kemijskimi in atmosferskimi vplivi zaščitimo mi.

Pakiranje prilagodimo glede na lastnost tovora in vrsto transporta, predvsem smo specializirani za rešitve za pomorski in letalski transport.

Pakiramo različne materiale oziroma tovor, med drugim: dišeča olja, vijaki, pesek, grelci ...

Izvajamo:

  • PAKIRANJE S TERMOSKRČLJIVO FOLIJO

  • VAKUUMSKO PAKIRANJE

  • PAKIRANJE Z MOBILNO ENOTO - PAKIRANJE NA LOKACIJI VAŠEGA PODJETJA

Potrebujete več informacij? Želite pridobiti ponudbo za ugodno leseno embalažo, izdelavo lesene embalaže po naročilu ali pakiranje? Pišite nam - z veseljem bomo sodelovali z vami.