Nazaj na seznam zadetkov

Ugodno izdelavo štampiljk si v Ljubljani zagotovite pri Graverstvu Kosi

Za vas hitro in kvalitetno izdelamo štampiljke avstrijskega proizvajalca Trodat. Izdelujemo štampiljke za vsakdanjo pisarniško uporabo, kot so datumske štampiljke, štampiljke z logotipom podjetja ipd.

Pri naročilu lahko poleg motiva izberete tudi barvo odtisa, in sicer so na voljo:

  • modra

  • črna

  • zelena

  • rdeča

Pretežno izdelujemo štampiljke za poslovne subjekte oziroma osebe, ki opravljajo dejavnost, lahko pa jih izdelamo tudi za fizične osebe oziroma za domačo uporabo.

Pri nas imamo vedno na zalogi tudi blazinice za štampiljke različnih velikosti.

Z izdelavo štampiljk se ukvarjamo dolgoletno. Prostore imamo v Ljubljani, odprli pa smo tudi spletno trgovino, zato da smo tako dostopni po vsej Sloveniji.

Vse štampiljke, ki so na voljo in jih lahko tudi prilagodimo vašim željam, najdete tukaj. Če niste prepričani, kaj bi izbrali oziroma kaj potrebujete, nas kadarkoli pokličite ali nam napišite povpraševanje. Z veseljem se bomo odzvali in vam s svojimi izkušnjami pomagali, da dobite kar iščete.

Naročanje na spletu je sicer povsem varno in hitro. Štampiljke so na zalogi, zato je tudi izdelava narejena v najkrajšem možnem času. Ob dodajanju izdelka v košarico imate možnost pripeti datoteko z motivom ter enostavno izbiro barve odtisa.