Nazaj na seznam zadetkov

Ugodna kartonaža in pakiranje

Če potrebujete kvalitetno in ugodno kartonažo in pakiranje, smo vam v podjetju Franci Porenta s.p. na voljo z edinstvenimi rešitvami.  

Naša prioriteta je zadovoljstvo naših strank, zato se vedno trudimo, da ugodimo vsem njihovim željam, potrebam in zahtevam na področju ugodne kartonaže in pakiranja. Naš pristop je profesionalen, prav tako pa smo resen in pošten poslovni partner.  

Za ugodno kartonažo in pakiranje smo za vas vedno na voljo

Ob večjih serijah nudimo dodaten do 5% popust na že tako ugodno kartonažo in storitve pakiranja, zato izkoristite priložnost! V kolikor pa bo serija res velika, pa smo odprti tudi za še dodatna znižanja.

V našem podjetju pa bo za izpolnitev vaših pričakovanj poskrbela naša natančna, zanesljiva, odgovorna, profesionalna in strokovno usposobljena ekipa, ki svoje delo jemlje resno in zavzeto.

Priporočamo vam, da se odločite za ugodno kartonsko embalažo in pakiranje, saj boste s tem pripomogli k pakiranju, ki je prijazno okolju. Tovrstna embalaža pa je tudi lahka, zato ne bo dodatne teže pri paketih. Primerna pa je tudi za uporabo v marketinške namene.

Če se boste za ugodno kartonažo in pakiranje odločili pri nas, boste vse prej kot razočarani!

Pri nas vam za ugodno kartonažo in pakiranje zagotavljamo:

  • visok nivo kakovosti izdelkov in izvedenih storitev,

  • prijazne cene,

  • hitro odzivnost,

  • fleksibilnost ter

  • spoštovanje dogovorov s stranko.

Za nas se je odločilo že mnogo zadovoljnih strank, in bilo bi nam v veselje, da bi del njih postali tudi vi. V kolikor bo storitev zaupana nam, boste z njo zelo zadovoljni.

Ne odlašajte in nas za odlično ponudbo ugodne kartonaže in pakiranja še danes in ne bo vam žal. V veselje nam bo sodelovati z vami!