Nazaj na seznam zadetkov

Ugodno klimatizacijo, prezračevanje in ogrevanje s toplotno črpalko vam zagotovi KGS

Podjetje KGS od ustanovitve pred 25 leti na trgu zagotavlja ekonomične in učinkovite rešitve s področja hlajenja in ogrevanja.

Ne le, da izvajamo montažo klimatskih naprav, prezračevalnih sistemov in toplotnih črpalk v gospodinjskih, specializirani in dobro opremljeni smo tudi, da prevzamemo večje projekte in objekte.

Najprej smo vam s svojimi znanji in izkušnjami na voljo za svetovanje. Ogledamo si:

 • hišo,

 • stanovanje,

 • stanovanjski blok,

 • poslovno zgradbo,

 • industrijski objekt

 • ali kateri drugi objekt, ki ga želite opremiti s klimatsko ali prezračevalno napravo in toplotno črpalko.

Ko se dogovorimo za najbolj optimalno rešitev, ki vam odgovarja časovno in finančno, uredimo celoten postopek:

 • od projekta,

 • dobave,

 • vgradnje do zagona.

Kasneje, ko sistem prezračevanja, klimatizacije in toplotna črpalka že delujejo, smo seveda na voljo tudi za vzdrževanje.

Za ugodno klimo vse leto v hiši uredite klimatizacijo, prezračevanje in ogrevanje

Prezračevanje

Vgradnja prezračevanja v objekt je odlična rešitev, če želimo prihraniti pri ogrevanju, preprečiti zadrževanje vlage in nastajanje plesni ter se izogniti zatohlosti, neprijetnim vonjam brez da bi odpirali okna. Še ena prednost prezračevalnega sistema je, da filtrira zdravju neprijazne delce v zraku, recimo cvetni prah.

Prihranki energije v objektih, ki imajo urejeno prezračevanje, so lahko tudi do 60 %, saj je ogrevanje in hlajenje ugodnejše. Seveda pa zelo vročih ali zelo mrzlih mesecih imeti prezračevanje še ne pomeni, da boste udobno bivali brez klima naprave ali toplotne črpalke oziroma kakšnega drugega ogrevalnega sistema.

Klimatizacija

Klimatizacija je za zagotavljanje bivalnega udobja praktično nepogrešljiva. Posebno na lokacijah, kjer so zime mile, poletja pa vroča je lahko klimatska naprava celo edina rešitev, saj sodobne klime v prehodnih mesecih oziroma v milih zimskih pogojih tudi učinkovito ogrevajo.

Zelo pomembna uporaba klimatskih naprav je tudi v računalniških centrih in drugih prostorih, kjer se uporablja oprema, ki optimalno deluje le, če so tudi termični pogoji optimalni. Naše podjetje je specialist tudi na tem področju, zato ne odlašajte s klicem, če imate za nas zahtevnejši projekt.

Toplotna črpalka

Ko je vprašanje izbira ogrevalnega sistema, se v Sloveniji vse več gospodinjstev odloči za toplotno črpalko. Takšen način ogrevanja objekta in priprave sanitarne tople vode ima številne prednosti:

 • uporaba obnovljivih virov

 • nizki stroški toplotne energije

 • brez emisij

Posebno dobrodošle so v hišah z dobro izolacijo ter urejenim prezračevanjem, kjer so najbolj učinkovite. Možno jih je seveda vgraditi tudi v energetsko bolj potratne objekte (starejše hiše ipd.).

Pokličite nas, da vam podrobneje predstavimo, kako se lahko udobno in ugodno ogrevate, hladite ter zračite svoje prostore, ki bodo takoj, ko zaključimo z delom ponujali višjo kvaliteto bivanja!